lukimaster Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Nuda wkracza to fakt, ale pociesze was, że od połowy lutego ma już być wiosennie :biggrin: A wy jakie macie plany na zimowe wieczory odnośnie upiekszania, zmian w swoich maszynach? Rzeczywiście wczoraj posypało, zimówki trza kupić do auta :biggrin: :flesje: :flesje: :flesje: :flesje: i jeszcze raz :flesje: :icon_mrgreen: Pozdrawiam Panie i Panów też. I Mariusza(Barteza) też Pozdrawiam. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 (edytowane) no, a ja mam moto przygotowane do sezonu(choć wsumie sezon dla mnie sie nie zakończył i pewnie nie zakończy...) jedynie co musze to skrócić łańcuch o jakieś 15 oczek bo już naciąg mi się skończył, chyba ze nawierce wahacz, żeby koło jeszcze przesunąć do tyłu :) a tak a propos może jakieś spotkanko zakończeniowo/intergacyjno/pijackie na terenie stolicy byłego wojewódzwa toruńskiego??- jakieś kręgle połączone ze spożywaniem napoi %%%??(ja nie prowadze) :flesje: takie andrzejki motocyklowe, choć nie lubie patetycznych określeń :biggrin: Edytowane 21 Listopada 2008 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 :lalag: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Bartuś - muszę Cię pochwalić za mądry pomysł z jakimś spotkaniem itp. Chociaż 1 ( RAZ ) udało Ci się coś mądrego wtdumać :biggrin: Chyba jesteś obrobiony z chińczykami i masz więcej czasu na tak mądre przemyślenia ?? Zapodać termin i zbiórka obowiązkowa. Mogą być kręgle. Bartez zabierze sobie zza stodoły jakiś głaz i będzie najlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Koniec stycznia, ogólny zarys ważniejszych planów 2oo już jest :biggrin: Żelazne punkty - spotkania (fakt,że zamknięte) BS i MiD, dwa śluby motocyklowe w innych częściach kraju. wakacje/urlop - albo Portugalia, albo Holandia (zależy od stanu posiadania, może inny kraj, ale GDZIEŚ). Te rzeczy do koniecznego spełnienia, reszta gdzie koła poniosą z dnia na dzień :bigrazz: Kombinujecie już, dokąd w tym roku, czy śpicie jeszcze?;) buźka Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 A kombinujemy, kombinujemy :icon_mrgreen: Ja mam w planach zaliczyć bardzo ważny zlot z klubem DM, poźniej wiadomo- wyjazdy kilkudniowe nad nasze polskie morze. Szwecja też jest w planach w celu odwiedzenia koleżanki, która na swoim BMW ze Szwecji, przez Rosje przywędrowała do Polski- sama !! :icon_eek: :notworthy: a reszte zobaczy się :crossy: Ja mimo zimowego snu, czuwam cały czas :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Ja mam w planach zaliczyć bardzo ważny zlot z klubem DM Ja też chce :icon_mrgreen: Mogę mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 no wiesz, byś musiał opalic się na mulata, zapuścić zarost i pofarbować włosy na czarno, może się wślizgniesz jako ala Italiano hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 no wiesz, byś musiał opalic się na mulata, zapuścić zarost i pofarbować włosy na czarno, może się wślizgniesz jako ala Italiano hehe To jest poświęcenie na które jestem gotowy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 To jest poświęcenie na które jestem gotowy :biggrin: A to do Desmo Maniax przyjmują już nawet fazero-skutery :icon_eek: :icon_question: w temacie to mam plan aby z kompanami odbyć niezbyt daleką aczkolwiek superfajną i skrajnie wyczerpującą podróż na Zbiczna nad jeziorko :crossy: :flesje: i od kwietnia trza morze atakować koniecznie. No to takie plany a jak se człowiek już coś fajnie zaplanuje, to potem życie i tak po swojemu pokieruje losem i drogą, ale może coś wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 A to do Desmo Maniax przyjmują już nawet fazero-skutery :icon_eek: :icon_question: w temacie to mam plan aby z kompanami odbyć niezbyt daleką aczkolwiek superfajną i skrajnie wyczerpującą podróż na Zbiczna nad jeziorko :crossy: :flesje: i od kwietnia trza morze atakować koniecznie. No to takie plany a jak se człowiek już coś fajnie zaplanuje, to potem życie i tak po swojemu pokieruje losem i drogą, ale może coś wyjdzie. aż sie łezka zakręciła w oku po ostatnim zdaniu :icon_rolleyes: a do Zbiczna to tak i nad morze tez może i do Mazurów tez tez na Mazury- a tak na serio to mam taki plan aby w ogóle więcej jeździć w tym roku :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Oj ja też mam taki plan, choć w zeszłym...korzystałam z każdej okazji, ale mimo wszystko praca pożerała mi najwiecej cennego czasu :banghead: Teraz będzie inaczej :icon_evil: Może by tak skoczyć większą grupą motocyklowo-forumową!? skoro każdy chce nad morze, może?? :biggrin: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 mi to by się widziało tak np: w kwietniu, ale z noclegiem, czyli np: w sobote z rana wyjechać i w niedziele po południu wrócić- byłem tak kiedyś przed sezonem i było sympatycznie- nikogo na plaży- mozna jeździć :crossy: , cisza spokuj, wypas ogólnie :clap: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marki Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Śledzę temat i jak coś konkretnego ustalicie to jadę z Wami :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 hmm konkretnie to po rozpoczeciu 1 maja skoczymy do stopki na browar i karkówę :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi