orzel125 Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Witam właśnie zakupiłem KTM lc4 gs 620 rd z 1996. Chciałem się dowiedzieć czy ten model posiada autodekompresator.. Przy mogę spokojnie kopnąć na komnąć bez użycia dzwigni od dekompresatora. Moto ma kompresje i nie dymi. Pomóżcie mi koledzy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rizo Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 (edytowane) Witam właśnie zakupiłem KTM lc4 gs 620 rd z 1996. Chciałem się dowiedzieć czy ten model posiada autodekompresator.. Przy mogę spokojnie kopnąć na komnąć bez użycia dzwigni od dekompresatora. Moto ma kompresje i nie dymi. Pomóżcie mi koledzy.. WitamNie znam sie sie zbytnio na odpalaniu bo tez mam LC4 620 sc od miesiącaAle ja pale tak ( podpowiedzieli na forum ) Jak nie pomykam - motorek stoi na zakreconym kraniku potem przychodzi dzień jazdy to odkrecic przekopać na odpręrzniku ok 10 - 15 razy i pali polet za max 5 razem całkowicie bez odpręrznikaNo chyba że kopniak stanie z powodu kompresji to z 1 raz na odpręrzniku a potem bez pozdrawiam Edytowane 10 Listopada 2007 przez rizo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Moto zachowuje sie jakby miało autodekompresator. Silnik sprawdziłem nie dymi (palony na zimnym silniku) moc jest ok , zawory po regulacji,rorzad ok. Takze znawcy tematu był autodekompresator czy moze zawor podparty ktorys?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arbiterpl Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Chyba własnie od 96 roku był autodeko w LC4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi