bulamoto Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Witam, troche szperalem, ale nie doszperalem :icon_mrgreen: Ile wyniosloby niklowanie z nalozeniem powloki miedziowej lub cynkowej na:-tlumik-kierownica-"wklady" amortyzatorow-oprawka lampy przedniej-szprych dwoch kol-jeszcze srobki... Czesci pochodza z Jawy 90, a wiec dla tych ktorzy nie wiedza, to gabaryty tych czesci sa praktycznie jak w podczciwej wsc-e... Chodzi mi ile musialbym tak mniejwiecej wylozyc z portfela.Powysylalem juz maile do firm, ale odpowiedzi bede mogl sie spodziewac dopiero jutro..Czy bardziej oplaciloby sie nalozyc chrom?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 kiedyś próbowałem w Gerlachu (drzewica)-ale pracownik odradził mi taką robote bo to dość kosztowne a nie ma pewności,że się element nie uszkodzi... (sorki ale nie wiem ile konkretnie to kosztuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonraker Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Ja za niklowanie oficjalną drogą w ZZR ROMET (tak to się chyba nazywa) tłumika do cz175 zapłaciłem 100zł ale wiem że można się dogadać taniej z panem galwanizerem :icon_mrgreen:pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 wszystko zależy od powierzchni na której bedzie nakladane, i czy materiał jest oczyszczony z rdzy itd,.,, ceny są indywidualne i elastyczne:) kwestia dogadania. myśłe że około 200zł musisz mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi