Wyatt Opublikowano 21 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2003 Jak ktoś ma ochotę poczytać trochę o podróżowaniu to zapraszam http://www.riders.pl/globe.php?dir=relacje...je&goto=relacje Pierwsza - marzec 2003 (Tatry, Słowacja, Czechy) - ja, Marian, PeterS, LicekDruga - wrzesień 2003 (Bieszczady, Słowacja, Ukraina) - ja. Marian (czyli ER :wink: )Trzecia - lipiec 2002 (Słowacja, Węgry, Rumunia) ja i Tomek Wszystkie dwusuwami :(To były piękne chwile ...PozdrawiamRafał B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 23 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2003 Zajebiste wyprawki, naprawdę fajne :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 27 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2003 czytałem już wcześniej ale jak jest okazja to...GRATULUJĘ ODWAGI - niezłe traski jak na te sprzętypozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 30 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2003 Dzięki :DWyjazdy będą coraz ciekawsze i coraz dalsze mam nadziejęPozdrRafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi