tomulus Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Toś dał ciała... Poważnie. Lepiej coś wymyśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszXVS Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 no juz łykam tabletki, teraz ide sie polozyc, mam nadzieje ze bedzie ok do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 no to staraj się, staraj!I nie zapomnij dać znać wieczorem, bo nie wiem, czy mam jechać na Lubliniec czy normalnie.Pozdro update: Teraz pytanie, jedzie ktoś ze mną z Kluczborka? Jesli tak, to dajcie znać, gdzie się zbieramy, bo jeśli nie, to lecę sam. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Ta pogoda jutrzejsza to cosik mnie sie to źle wróży:// Oby tylko nie padało bo to chała będzie jak nic. Jestem nastawiony, że jade ale jak wstane rano i będzie padało to nie jade. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 ja koledzy też odpadam,już miałem fundusze na wache,ale zadzwonili mi że mam jutro egzaminy w szkole a miało nie być w tą niedziele :eek: nic nie poradze z gówna bata nie ukrece przykro mi :) Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 szkoda, a taka ekipa się szykowała, ale to nic, ja nadal jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 :) Tak wszyscy nagle chorują.... no cóż nie ma co się dziwić :-) pogoda nie rozpieszcza.W każdym bądź razie z pewnością do Rzadkochowy zjedzie się mnóstwo maszyn :-) nie bacząc na pogodę, czy też kaszel. Jak to się mówi... "nie jest problemem znaleźć motocyklistę w słoneczny dzionek" ...... :-).... a i "motomasochistów" nie brakuje. ...dozo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 moja honda wyszykowana, olej zmieniony razem z filtrem, gaźnki wyregulowane. Silnik cyka aż miło :-)A no i zapodałem sobie szybke, po pogoda nie ciekawa, a ten kawałek plastiku zawsze coś pomoże. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strażak Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Ja dzisiaj wróciłem z Kletna cały mokry i zziębnięty, więc jak będzie jutro siąpić to mi dzisiejsza jazda wystarczy na kilka dni, jak będzie sucho to powinienem pojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy122 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Ze tak powiem ekipka "młodych" z klb wyjeżdża o 8.00 z pod stacji (u gibasa) na opolskiej :icon_razz:Jest ktos chętny aby dołączyc ?;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 a jakie prędkości przewidujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 (edytowane) hehe Suchy wpade moze tam rano zobaczyć;pA nie wiesz o kórej rusza "stara" ekipa?? Pozdro dawid Edytowane 19 Kwietnia 2008 przez Dawid125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy122 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 (edytowane) Dawid mam nadzieje , że ty tez się wybeirasz Do Częsrochowy ?;> Tylko pewnie z grupa "starszych" :icon_mrgreen:Dawid zagadaj z Piotrekiem bo z tego to co wiem to on jedzie sam ;P Edytowane 19 Kwietnia 2008 przez Suchy122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszXVS Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Niestety nie dam rady pojechac.. kurde moto wywoskowane, full paliwa, a tu lipa wyszla. pojechalbym, gdyby nie to ze na oczy nie widze... predzej bym w drzewo walnal niz do cz-wy dojechal ;/ No nic, szerokosci wam zycze :icon_eek: zdajcie relacje po powrocie, mysle ze na nastepny wyjazd juz pojade P.S. w przyszla niedziele jest bazar we wrocku, moze sie ktos wybiera? bo mam zamiar jechac, mysle ze wyzdrowieje do tego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 (edytowane) Do zobaczenia na trasie. Nie udał mi sie namierzyć ludków z Opola. Potoczę się spokojnym rock'owym rytmem koło 9.00 z Opola. Na górkę przeprośną pewnie nie dam rady ale na błoniach się zobaczymy.Modeka wyszykowana, skóry nie stetety poszły w kąt. Pogoda jest jaka jest i zawsze jest pogodą. Może przynajmniej uda się wrócić ekipą. Edytowane 19 Kwietnia 2008 przez Tatsu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi