robbiak Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Witam:):DMam takie pytanie. Czy znacie jakiś sklep internetowy gdzie można distac czesci do Kawasaki KDX 125I jakiś link do sklepu z okleinami:):D Z góry dziękuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Jak nie znajdziesz okleiny do kdxa to kup od kxa :D Bardzo fajnie to wyglada kolega lon_91 cos takie robil :D nie pamietam jego loginu na bikepics ale pewnie czyta forum i jak zoabczy ten temat to sie odezwie :eek: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 http://www.bikepics.com/pictures/961996/Jesli o to chodzi to to jest zwyklu komplet naklejek typu "Kawasaki" i "KX" Zadna okleina :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbiak Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 No włąsnie:) A mi zalezy na tych pro okleinach. FAjne by byly monster enegry albo metal mulischia czy jakos tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Nie ma szans, nic takiego dedykowanego do KDX nie dostaniesz. Jak mierzysz w Monstera to nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ile kosztują do KXa - od 400zł za same naklejki. Wiem bo się tym zajmuję i czasami mnie ludzie pytają o okleiny Monstera, a Metal Mulishe mam w domu w dosyć niskich cenach (180zł - jak za darmo :icon_twisted: ) tylko że nie do Kawasaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi