Kwiatek Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Wczoraj zdalem kat B (za drugim podejsciem) a dzis A za pierszym :D jestem street legal i sie bardzo z tego ciesze.Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4sta15 Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Pozwól, że będę pierwsza. :buttrock: :buttrock: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Pozwól, że będę pierwsza. :clap: :clap: :clap:Pozwalam i dziekuje bardzo :buttrock: :buttrock: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTBlackbird Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Gratuluję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmisiuk Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 NO TO POZOSTAJE MI RÓWNIEŻ POGRATUJALAC I ŻYCZYĆ SZEROKOŚCI.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk3860 Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAYON Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Gratuluję!!!!A teraz sie trochę pomądrzę:Tylko jeździj "z głową"A na czym teraz będziesz jeździł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Gratulujacym dziekuje bardzo :notworthy:Jasne, ze bede jezdzil z glowa, raz tylko rozpedzilem Kangoo mojej mamy do 140, ale to bylo w nocy i na prostej, rownej, dobrze oswietlonej drodze ;) Mam zamiar kupic (wyprosic u rodzicow ;) ) DRZ 400 SM :notworthy: Chce ogarnac najpierw cos slabszego, zeby moc siasc na 600 i wiecej :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaveli_ns Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Powodzenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Powodzenia :icon_mrgreen:Przyda sie :biggrin: :P :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAYON Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Żeby zacząć od pojemności 400-500 jest bardzo dobrym pomysłem. Nie za szybko się znudzi a odpowiednio mało, żeby go ujeździć. Ja sam zaczynałem od Hondy CB 450S i bardzo sobie ten motocykl chwaliłem. Polecam wszystkim początkującym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Żeby zacząć od pojemności 400-500 jest bardzo dobrym pomysłem. Nie za szybko się znudzi a odpowiednio mało, żeby go ujeździć. Ja sam zaczynałem od Hondy CB 450S i bardzo sobie ten motocykl chwaliłem. Polecam wszystkim początkującym.Na razie mam doswiadczenie na 50ccm przez 1.5 roku i na 70ccm przez 1.5 roku ;) czyli jako tako :)A DRZ mi odpowiada rowniez dlatego, ze nie jest tak bardzo wymagajaca serwisowo, a ogladajac filmiki w necie widze, ze i na DRZ mozna sie dobrze bawic :)Po co mi plastikowe 600 :clap: Nie ma dobrej prostej u mnie w miescie :bigrazz: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi