belzebub Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 Luk jest hamulec tylko fotki byly robione przed jego zamontowaniem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 foty sa na serwerze u LUKA. W ktorym miejscu bo znalesc nie moge :roll:?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2005 znajduje sie w folderze nasze sprzety/belzebub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teddy Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Ja w swojej MZ zamontowałem czujnik temperatury silnika, radio i atrape alarmu 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 ooo radio, to nowość, masz kufer czy gdzie je zamontowałeś :?: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teddy Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Dokładnie odtwarzacz kasetowy. Na pulpicie mam zamontowane dwa małe głośniczki, które słabo grają, ale nad jeziorkiem gra jak ta lala. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 A co powiecie na elektroniczny zapłon jawie 50 ? Ja u siebie mam 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Powiedz jak się spisuje :twisted: ja narazie pozostane przy zapłonie bateryjnym może , a jak kasa będzie to coś pokombinuje :mrgreen: aha ile dałeś i gdzie kupiłeś ..... ostatnio były takiee na allegro ... a jescze znalazłem tez tanie na tej stronecee http://www.republika.pl/digitech2/spis.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Spisuje się świetnie. Tak czysto chodzący silnik słyszałem tylko w aprilli rs 50 ... Ale to do czego dałeś link wygląda niezbyt estetycznie. Ja u siebie mam moduł z allegro w eleganckiej obudowie. Wygląda niczym box do silników TDi. Gościu zrobił mi pod moją jawe 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Ja znoowu przerobiłem swoją mz ts 250 na małego cruiserka. Więc mam sakwy, wałek, szeroką kierownice od dniepra, chromowane lusterka, oprócz tego kupe chromu i ogólnie moja mz sie podoba :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal g Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 Oczywiście że beben wystarczy, ale liczy się pomysł i uważam ze tarcz z tyłu jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal g Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 Oczywiście że beben wystarczy, ale liczy się pomysł i uważam ze tarcz z tyłu jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 MZ etz 150 rocznik 91 Bajery 1.Utwardziłem przednie zawieszenie poprzez dodanie po czterech nakrętek do każdej goleni teleskopubyło ciężko to złożyć ale opłacało się 2.Owiewki na ręce w kolorze czarnym 3.Inne lusterka czarno-czerwone 4.Kufer Dromader z tyłu 5.Filtr paliwa 6.Może to nie bajer ale mam nowy węgierski tłumik jest głośniejszy 7.Nóżka boczna W planach:Przezroczyste klosze kierunków i pomarańczowe żarówkiPrzedni błotnik z plastiku (chce żeby oba były takie same)Opony enduroZmiana zębatki z przodu z 16 na 15 zębów, troche mała różnica ale zawsze coś A i mam pytanie czy ktoś widział w sprzedaży przezroczysty klosz lampy tylnej?Czy kierownica z dniepra pasuje bez przerubek i ile jest szersza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Kierownica od Dniepra ma większą średnice rurki. Więc konieczne jest podpiłowanie mocowań kierownicy rzeby to wszystko złożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Kontrolki do Ogara 200 na diodach (pomysł w fazie projektu) Zostało mi tylko wykonanie jakiegoś bajeranckiego panelu żebu je zamiescić w ogórku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi