Unek Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 no dla mnie tez kawalek ale czemu nie. Zawsze to bedzie fajnie nawinac pare km . :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Kiedyś się zalogowałem na tym forum i......trochę od dawna mnie tam nie było :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinas Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Kiedyś się zalogowałem na tym forum i......trochę od dawna mnie tam nie było :clap:A to dlatego,że VROC jest najlepszy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 (edytowane) A to dlatego,że VROC jest najlepszy ;) Nie ma wątpliwości VROC jest de best :) :wink: :clap: Edytowane 15 Listopada 2007 przez Piotr27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Jeździcie trochę jeszcze czy nie,byłem dziś na trochę za miastem i wiecie co.......prawie fajnie :icon_razz: ,(testowałem rękawiczki,maskę,pas nerkowy,ocieplacze na kolana),nie przekroczyłem 80'dych,ale przy niższych prędkościach paruje szyba od wewnątrz...jest jakiś preparat który temu zjawiskowi zapobiega....muszę pomyśleć.... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Panowie w Niedzielę 25 listopada 2007 roku odbędzie się giełda motocyklowa we Wrocławiu.Więcej informacji tutaj http://www.pkserwis.com.pl/oldtimer.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) Panowie w Niedzielę 25 listopada 2007 roku odbędzie się giełda motocyklowa we Wrocławiu.Więcej informacji tutaj http://www.pkserwis.com.pl/oldtimer.htmlChyba zaczekam do 9.12.2007r. i pojadę do Katowic. :biggrin: Chcę kupić tylną oponę w dobrej cenie i może jakieś spodnie. pozdr Edytowane 20 Listopada 2007 przez pako1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swider70 Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Jeździcie trochę jeszcze czy nie,byłem dziś na trochę za miastem i wiecie co.......prawie fajnie :) ,(testowałem rękawiczki,maskę,pas nerkowy,ocieplacze na kolana),nie przekroczyłem 80'dych,ale przy niższych prędkościach paruje szyba od wewnątrz...jest jakiś preparat który temu zjawiskowi zapobiega....muszę pomyśleć.... Pozdrawiam. Nie ma co glowkowac :banghead: Uchyl szybke! Chcialbym przypomniec tylko (bo pewnie i tak wiadomo),ze 1.12.2007 jest w Poznaniu MOTOBAZAR!!!POZDRAWIAM!!! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Ooo,dzięki za rade nie pomyślałem.... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Panowie w Niedzielę 27 kwietnia 2008 roku odbędzie się giełda motocyklowa we Wrocławiu.Więcej informacji tutaj http://www.pkserwis.com.pl/oldtimer.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 cos zamarło u was, :) dzis jedziemy na spotkanko miłosników kawasaki w Soczewce koło Płocka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi