Alex36 Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Szacuneczek :icon_razz: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 kawal niezlej robotynie moge wyjsc z podziwu pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 nooo super moto .gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Gratuluje super wyszlo! :flesje: i podziwiam za samozaparcie chociaz efekt koncowy chyba wszystko odplaca :flesje: :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byko Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Szacunek :flesje: Zaje**** wyszedl :eek: Az ci tak troche zazdroszcze (ze zrobiles go sam)Jeszcze raz szacunek :flesje: p.s.o ile dobrze widze to miales wgnieciony bak (jedno z tych pierwszszych zdjec)moglbys zdradzic jak sobie z tym poradziles??? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldas7 Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Jestem pełen podziwu. Ile czasu wiemy, a ile kasy ?? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
para Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Jestem pełen podziwu. Ile czasu wiemy, a ile kasy ?? :notworthy: Nie uwierzysz ale wszystkie koszty shadow 2000 rok łącznie z sprowadzeniem i zarejestrowaniem zamknęły sie w kwocie 8000 zł.Większość rzeźbiłem sam albo rozliczałem w barterze. kamil p.s.o ile dobrze widze to miales wgnieciony bak (jedno z tych pierwszszych zdjec)moglbys zdradzic jak sobie z tym poradziles??? pozdr Od środka rozciąłem bak szlifierką i wyklepałem go od wewnątrz, potem cynowanie szpachlowanie i szarc mat.Dziurę w srodku zaspawaniem i zakleiłem żywica i matą.poczekałem parę miesięcy czy nie siadzie i nie popęka i do malowania.kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 RESTECPA!!! :notworthy: Chwali się reczną robotę. Nie sztuką jest dopasować części z katalogu i poskrecac razem , sztuką jest samemu cos wymyśleć i później to zrobić. Niestety mnie dopiero czeka ten żmudny okres szorowania, polerowania i brandzlowania sie ze sprzetem. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi