Travis Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 (edytowane) Witam! Szukałem, googlowałem ;) i nigdzie nie moge znaleźć czegoś o mojej Hondzie. Jest to MTX 50 1988r chłodzona powietrzem. Do MTX 80 można znaleźć bez problemu wszystko a do mojej nie :( Wiec prosze o pomoc! Jakby ktoś miał serwisówke to już wogole było by pięknie ;) PozdrooO! :icon_mrgreen: Głównie chodzi mi o jakies dane techniczne lub cos... :icon_biggrin: Edytowane 5 Listopada 2007 przez Travis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 http://www.50cc-motorcycles.com/cgi-bin/bikeDB.pl?bike_id=11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Travis Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 (edytowane) Duzo sie z tego nie dowiedzialem. :wink: Edytowane 6 Listopada 2007 przez Travis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi