Hun996 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 W Polsce cena 37 tysi cena gołego, w Niemcowni poniżej 9,7 tys euro, czyli znacznie taniej. Skandal... I w Polsce nie ma centralnej podstawki. Wiszą "uszy" do przykręcenia ale jako akcesoryjną część. A cena jak za mało używanego "1200". ??? nie sądze - na tym polega UE :P płacisz albo tam albo tu podatek VAT...Żadne albo albo. Zawsze tu. :icon_twisted: I nie zarobisz 3% na różnicy pomiędzy PTU w Mwst. Na tym polega UE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Ze względu na to, że na starość robię się leniwy - pozwolę sobię i tutaj wkleić link to mojego opisu wrażeń z jazdy "średnim" GS-em z forum E-A: http://forum.enduro-adventure.com/viewtopi...32f08262d#28102 Pozdrawiam,Mario. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) Dylemat co wybrać : BMW F 800 GS ,czy może Triumph Tiger 800 xc ? Sporo latałem Tigerem 1050 i Sprintem 1050 i doceniam niesamowity piec . BMW f 800 gs zrobiłem jazdę testowa i jestem pod wrażeniem . Drugi dylemat to: używka czy nowy ? Używka z polskiego salonu od pierwszego właściciela to około 36 tyś zł. Nowy z salonu, wersja podstawowa około 45 tys zł .Wersje demo można już znaleźć około 40 tys zł . Jakie jest wasze zdanie ? Edytowane 17 Lipca 2015 przez skilos Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi