Skocz do zawartości

Pielgrzymka motocyklistów na Jasną Górę 2008

bart_b
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

enZo klócił bym sie co do tej parady na jasnej gorze... słyszalem ze ciągneli sie kilka km jakąś łąka i było tyle kurzu, i jechali tak wolno ze moto sie gotowały nie wspomne ze na miejsce dojechali czarni wkoncu tam bylo 12tys moto...

No nie wiem nie byłem nigdy, napisałem to tylko na podstawie zdjęć,wyglądało na luźno, ale może akurat take zdjęcia.

Jak tak mówisz to szkoda trochę sprzętu tak katować w tym kurzu i temp.

MYCIOR To może razem polecimy z Rzeszowa ?? Ze mną pojedzie jescze kumpel na CB 600 Hornet. Tylko "litrem" bedziesz na nas czekał trochę :biggrin: :buttrock:

nie ma problemu - ja tu zorganizuje grupke z podkarpacia spokojnie. Najpierw ludziska przyleca do Rzeszowa a pozniej i tka bedziecie jechac przez Dębice wiec sie tu dołączymy. Trzeba tylko sprawe ogarnąć co do dnia, ale to juz na naszym subforum i gg. Zalezy tez od pogody. Jak prognozy będa slabe to bym preferował jazde w sobote w godzinach popołudniowych, jak pogoda bedzie smaczna i temperatura OK to mozna spokojnie wylecieć w niedziele skoro świt.

pzdr

Witam

dziekuje za tak wczesna info

co prawda ostatnio bardzo zadko zaglondam na forum z roznych powodow

ale warto zaznaczyc ta date 20,04,08

ja bylem juz 2 razy

w 2008 tez sie wybieram

niewiem jeszce z jaka ekipa sie zabiore

ale bede

do zobaczenia

:wink: :icon_mrgreen: Koniecznie trzeba przyjechać oby lepsze były kierunki na Górke Przeprośną bo w tym roku jak" Klaudiusz" już zauważył było kiepsko i prawie wszyscy krążyli po Częstochowie :icon_mrgreen: Klimaat zajefajny łza w ooczku sie kręci przy takiej ilości moto jak to było w tym roku A więc obecnośc obowiązkowa????????? :wink: :icon_mrgreen:

wkoncu ktos mysli o nastepnym sezonie,bo ja juz depresji dostaje.Ja sie wybieram napewno ,sezon 2008 jest dla mnie pierwszym na ,,wiekszym" moto(jak dla mnie) wiec jest dla mnie najwazniejszy

Jesli bylby plakat to ekstra porozwieszam po Toruniu,a kto sie jeszcze wybiera z okolic,romans juz widze ze tak :clap:

Nie tylko olejaki, mijałem takze kilka sprzętów z wyżyganym płynem chłodniczym.

Przezornie z górki przeprośnej, dość długo jechałem z wyłączonym silnikiem na luzie.

Silnik w starej szlifierce - 5koła (liczę z górką przeprośną)

Olej - 100

Zażygane spodnie - 500

Być w rzece motocykli - bezcenne, polecam!

Tym razem nikt nie zabłądzi - 12000 motocykli z roku 2007 wie jak jechać!

Leciał by ktoś z okolic Lubina, Polkowic, Legnicy lub Wrocławia?? Mozna by się zebrać i lecieć razem w kupie siła ;PP Jeśli tak to prosze o kontakt na GG pozdrawiam.

Yo ... Pewnie my polecimy i w przyszłym roku , o szczegółach można pogadać krótko przed imprezą bo narazie to tylko gdybanie , ale jak co to ja jestem otwarty na propozycje !!!