Tuzmen Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Olejaki nieźle dostały ... Nie tylko olejaki, mijałem takze kilka sprzętów z wyżyganym płynem chłodniczym. Przezornie z górki przeprośnej, dość długo jechałem z wyłączonym silnikiem na luzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Gdyby były plakaciki to i ja poproszę. W grodzie Kraka porozwieszam:) Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Jak będą plakaty to też poproszę na maila... podam później na PM :wink: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 enZo klócił bym sie co do tej parady na jasnej gorze... słyszalem ze ciągneli sie kilka km jakąś łąka i było tyle kurzu, i jechali tak wolno ze moto sie gotowały nie wspomne ze na miejsce dojechali czarni wkoncu tam bylo 12tys moto... No nie wiem nie byłem nigdy, napisałem to tylko na podstawie zdjęć,wyglądało na luźno, ale może akurat take zdjęcia. Jak tak mówisz to szkoda trochę sprzętu tak katować w tym kurzu i temp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 jak będą plakaciki to na pewno ktoś tu linka zapoda :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 MYCIOR To może razem polecimy z Rzeszowa ?? Ze mną pojedzie jescze kumpel na CB 600 Hornet. Tylko "litrem" bedziesz na nas czekał trochę :biggrin: :buttrock: nie ma problemu - ja tu zorganizuje grupke z podkarpacia spokojnie. Najpierw ludziska przyleca do Rzeszowa a pozniej i tka bedziecie jechac przez Dębice wiec sie tu dołączymy. Trzeba tylko sprawe ogarnąć co do dnia, ale to juz na naszym subforum i gg. Zalezy tez od pogody. Jak prognozy będa slabe to bym preferował jazde w sobote w godzinach popołudniowych, jak pogoda bedzie smaczna i temperatura OK to mozna spokojnie wylecieć w niedziele skoro świt. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Witam dziekuje za tak wczesna info co prawda ostatnio bardzo zadko zaglondam na forum z roznych powodowale warto zaznaczyc ta date 20,04,08 ja bylem juz 2 razy w 2008 tez sie wybieram niewiem jeszce z jaka ekipa sie zabiore ale bede do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 w tym roku piękna pogoda, w sobotę popołudniu zaliczyłem z jakubem zamek w Olsztynie. jednak w przyszłym roku jadę do częstochowy w piątek i całą sobotę śmigam po okolicy :icon_mrgreen: zdjęcia z rozpoczęcia sezonu w częstochowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 tez byma tak chcial ale niewiem czy dam rade wyrobic sie czasowo :icon_biggrin: :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 :wink: :icon_mrgreen: Koniecznie trzeba przyjechać oby lepsze były kierunki na Górke Przeprośną bo w tym roku jak" Klaudiusz" już zauważył było kiepsko i prawie wszyscy krążyli po Częstochowie :icon_mrgreen: Klimaat zajefajny łza w ooczku sie kręci przy takiej ilości moto jak to było w tym roku A więc obecnośc obowiązkowa????????? :wink: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 ja nie umim się już doczekać :-)W zeszłym roku byłem na salve 2007 i było coś ok 1200 moto, a 12 tyś w częstochowie to musi dopiero wyglądac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 wkoncu ktos mysli o nastepnym sezonie,bo ja juz depresji dostaje.Ja sie wybieram napewno ,sezon 2008 jest dla mnie pierwszym na ,,wiekszym" moto(jak dla mnie) wiec jest dla mnie najwazniejszyJesli bylby plakat to ekstra porozwieszam po Toruniu,a kto sie jeszcze wybiera z okolic,romans juz widze ze tak :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Leciał by ktoś z okolic Lubina, Polkowic, Legnicy lub Wrocławia?? Mozna by się zebrać i lecieć razem :banghead: w kupie siła ;PP Jeśli tak to prosze o kontakt na GG pozdrawiam. Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anulka Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Nie tylko olejaki, mijałem takze kilka sprzętów z wyżyganym płynem chłodniczym. Przezornie z górki przeprośnej, dość długo jechałem z wyłączonym silnikiem na luzie. Silnik w starej szlifierce - 5koła (liczę z górką przeprośną)Olej - 100Zażygane spodnie - 500 Być w rzece motocykli - bezcenne, polecam!Tym razem nikt nie zabłądzi - 12000 motocykli z roku 2007 wie jak jechać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Leciał by ktoś z okolic Lubina, Polkowic, Legnicy lub Wrocławia?? Mozna by się zebrać i lecieć razem w kupie siła ;PP Jeśli tak to prosze o kontakt na GG pozdrawiam.Yo ... Pewnie my polecimy i w przyszłym roku , o szczegółach można pogadać krótko przed imprezą bo narazie to tylko gdybanie , ale jak co to ja jestem otwarty na propozycje !!! Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi