Piotrek Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 po lewej stronie masz opis. Jesli chodzi o opady, to patrzymy na 2 wykres od góry. Odnajdujemy niedzielę, i patrzymy, czy są zielone słupki, jak nie ma to ok, jak są to lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 taa musi byc pogoda bo jak nie to wole nawet nie myslec;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 No i co bieda.Ja muszę wybrać sie dzisiaj autem.Przynajmniej po ogladam miejscowe maszyny :icon_razz: Pogoda do bani cały czas mży deszcz, zimno i brak rokowań aby było lepiej.300 km to za dużo w taką pogodę na moto no i niebezpiecznie bo ślisko. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 No i co bieda.Ja muszę wybrać sie dzisiaj autem.Przynajmniej po ogladam miejscowe maszyny :icon_razz: Pogoda do bani cały czas mży deszcz, zimno i brak rokowań aby było lepiej.300 km to za dużo w taką pogodę na moto no i niebezpiecznie bo ślisko. Pozdrawiam.ale przeciez cala impreza jest jutro;p/dzis zaczyna sie jakis tam zlot i trwa przez 2dni;p/jutro bedzie sucho i slonecznie;pw koncu jedziemy na pielgrzymke;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytexo Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Witam, pewnie wielu mala część z Was już wymiekla pod presją pogody. Nie ma co bać ja tam nie patrząc na przeciwności wyruszam z kumplem rano i jedziemy co prawda nie mamy aż tak daleko jakieś 50 km ale nie ma możliwości żeby nie jechać a deszczyk co najwyżej może nas lekko ostudzić po sobocie;] Zachęcam do wyprawy bo gdybym nie jechał potem pewnie bym bardzo żałował. Pozdrawiam. P.S. jeśli ktoś śmiga w niedziele rano przez wieluń można się ustawić. Cytuj LAKIERNICTWO MOTOCYKLOWE - 889 423 626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Ja jadę ale samochodem - nie ma co przesadzać pogoda do bani 300 km to za dużo na takie wycieczki w deszcz, 50 km jeszcze bym zniósł. A jechać w niedzielę rano przemoknąć, zmarznąć - a potem stać na mszy nic przyjemnego.Sezon się rozpoczyna - jazda motorem ma dostarczać przyjemność a nie przemoknięcie, zmarznięcie i być może chorobę.Pozdrawiam. Z pewnością jeszcze się spotkamy na innych zlotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Przykra sprawa, miałem jechać dzisiaj, pogoda jednak zmusiła mnie do odwrotu :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FredCBR Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Nie wymiękać! Jutro nie bedzie padało już, niebo co prawda zachmurzone ale bedzie git, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maderick Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Nie wymiękać! Jutro nie bedzie padało już, niebo co prawda zachmurzone ale bedzie git, pozdro dokładanie :icon_biggrin: sezon bez takiego wyjazdu to sezon stracony ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Ja jadę ale samochodem - nie ma co przesadzać pogoda do bani :icon_biggrin: ;) prawdziwi motocyklisci, nie ma co :clap: prognozy na jutro sa dosc optymistyczne tak wiec mozna spokojnie wyruszyc. szerokiej drogi dla wszystich odwaznych Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirlore Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Nie wymiękać! Jutro nie bedzie padało już, niebo co prawda zachmurzone ale bedzie git, pozdro dokładanie :clap: sezon bez takiego wyjazdu to sezon stracony :D :icon_biggrin: ;) prawdziwi motocyklisci, nie ma co ;) prognozy na jutro sa dosc optymistyczne tak wiec mozna spokojnie wyruszyc. szerokiej drogi dla wszystich odwaznych jakby wszyscy mieli tak samo po 0-50 km do Czestochowy to tez by byli na 100% bez wzgledu na pogode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maderick Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 nie lamentuj z worcka tez daleko nie masz do mnie jakieś 100 i ode mnie jakieś 50 km a droga prosta i ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 jam mam ok 200 ale jeszcze jade do lodzi po chopakow tak wiec szykuje sie ok 500km jutro;/// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 trzeba jechac i koniec , przeciez nie ma sniegu a huragan Katrina tez nam nie grozi,ubrac cieple majty i w droge, a jak bedzie padac caly rok to tez bedziecie siedziec w domu ?? :crossy: pozdro wszystkim i NIECH ALLAH MA WAS W SOJEJ OPIECE szczesc BOZE :P:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian74 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 trzeba jechac i koniec , przeciez nie ma sniegu a huragan Katrina tez nam nie grozi,ubrac cieple majty i w droge, a jak bedzie padac caly rok to tez bedziecie siedziec w domu ?? :eek: pozdro wszystkim i NIECH ALLAH MA WAS W SOJEJ OPIECE szczesc BOZE :):)a mnie tam bedzie budda prowadzil i ddod mi swojej sily ki a zjebo nauka zen damy rade niech bedzie pochwalony pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi