waldecki Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Jedzie ktoś z poznania w niedzielę 13.04 rano? Ja w sobotę nie mogę jechać, a chciałbym tam być. Chodzi mi o konkretne umówienie miejsca i godziny wyjazdu. Jak narazie przeszukałem chyba wszystkie fora i żadnych konkretów. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Jedzie ktoś z poznania w niedzielę 13.04 rano? Ja w sobotę nie mogę jechać, a chciałbym tam być. Chodzi mi o konkretne umówienie miejsca i godziny wyjazdu. Jak narazie przeszukałem chyba wszystkie fora i żadnych konkretów. :lalag:chyba chodzi o 20.04... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiek Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Jedzie ktoś z poznania w niedzielę 13.04 rano? Ja w sobotę nie mogę jechać, a chciałbym tam być. Chodzi mi o konkretne umówienie miejsca i godziny wyjazdu. Jak narazie przeszukałem chyba wszystkie fora i żadnych konkretów. :biggrin: Witam. Właśnie zastanawiam się czy wyruszyć do Częstochowy. Być może jezeli pogoda dopisze zdecyduję się (czy ktoś może zna prognozę). Z jednej strony bardzo bym chciał z drugiej przeraża mnie tyle kamów w jeden dzień. Będę obserwował ten temat i grupę organizującą się w Poznaniu, nie mogę obiecać ale być może dołączę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GurenS Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 (edytowane) Wosiek, u Was w Poznaniu nie będzie najgorzej ; ) a choćby nawet z cukru nie jesteśmy ... Poznań: http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=pozna%F1Częstochowa: http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=cz%EAstochowa Edytowane 14 Kwietnia 2008 przez GurenS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 mnie też martwi jedynie prognoza pogody na niedzielę :P http://pogoda.onet.pl/0,552,38,czestochowa,miasto.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldecki Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 (edytowane) mnie też martwi jedynie prognoza pogody na niedzielę :buttrock: http://pogoda.onet.pl/0,552,38,czestochowa,miasto.html Oczywiście chodziło mi o 20.04.To jak organizujemy się jakoś? Byłoby super jakby było nas więcej.PROPONUJCIE !!!!!!!!! :P Edytowane 15 Kwietnia 2008 przez waldecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Witam. Właśnie zastanawiam się czy wyruszyć do Częstochowy. Być może jezeli pogoda dopisze zdecyduję się (czy ktoś może zna prognozę). Z jednej strony bardzo bym chciał z drugiej przeraża mnie tyle kamów w jeden dzień. Będę obserwował ten temat i grupę organizującą się w Poznaniu, nie mogę obiecać ale być może dołączę. Pozdrawiam. to bardzo prosta trasa do pokonania w 3 godziny. autostrada do lodzi i DK1 z lodzi do czestochowy. :icon_eek:kiedys to byla meczarnia po tych wszystkich wiochach ale od kiedy jest autostrada na poznan nie ma problemu. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drex Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 to bardzo prosta trasa do pokonania w 3 godziny. autostrada do lodzi i DK1 z lodzi do czestochowy. :)kiedys to byla meczarnia po tych wszystkich wiochach ale od kiedy jest autostrada na poznan nie ma problemu. Jeśli pogoda dopisze i nie bedzie gnoić jak na rozpoczęciu w poznaniu to ja z kolegą jedziemy napewno w niedziele wczesnym rankiem. Chętnie podepnę sie pod grupę jeśli takowa jest juz zorganizowana. Dajcie znać jak by co kto leci na czestochowe z poznania w niedziele!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 to bardzo prosta trasa do pokonania w 3 godziny. autostrada do lodzi i DK1 z lodzi do czestochowy. :flesje:kiedys to byla meczarnia po tych wszystkich wiochach ale od kiedy jest autostrada na poznan nie ma problemu.Z Konina też lecimy autostradą, bo jak mam jechać przez te wioski to dajcie spokój... :buttrock: Niecałe 2h i jesteśmy na miejscu :flesje: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldecki Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Drex. Super, że się wybieracie. Wstępnie możemy się już jakoś umówić. Może spotkamy się w Komornikach przy Auchanie niedaleko stacji paliw? Nie wiem o której chcecie wyjechać. Może być 6.00?Po drodze możemy złączyć się z grópą z Konina. Im nas będzie więcej tym lepiej. Co o tym myślicie? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drex Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Drex. Super, że się wybieracie. Wstępnie możemy się już jakoś umówić. Może spotkamy się w Komornikach przy Auchanie niedaleko stacji paliw? Nie wiem o której chcecie wyjechać. Może być 6.00?Po drodze możemy złączyć się z grópą z Konina. Im nas będzie więcej tym lepiej. Co o tym myślicie? :bigrazz: Spoko "Waldecki" jesli tylko pogoda dopisze napewno jedziemy i myśle ze propozycja komorniki stacja paliw jak najbardziej do zaakceptowania. Co do godziny to miedzy 5 a 6 mysleliśmy zeby po drodze jakoś kawe na spokojnie zaliczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 mnie też martwi jedynie prognoza pogody na niedzielę :wink: http://pogoda.onet.pl/0,552,38,czestochowa,miasto.html :flesje: hehe, a to dobre ...wczoraj jak pisałem tego posta zapowiadali obfite opady deszczu na niedzielę, a teraz prognoza zmieniła się o 180* :crossy: ...trzymajmy kciuki żeby już tak zostało :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz535 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Szukam kogoś kto wybiera się już 19 kwietnia w sobotę z okolic Legnicy - Złotoryi, Chojnowa, Bolesławca, Lwówka.Jeśli ktoś jedzie z okolic proszę o kontakt - chętnie się dołączę.Pozdrawiam.A uwaga dodam, że jadę na kamping - jeśli by to komuś przeszkadzało.Wyjeżdżamy ze Świdnicy ok.11tej w sobote.Możesz dołączyć :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldecki Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 (edytowane) Drex . Wyślij mi na e-mail swój numer telefonu. Zadzwonię i dogadamy szczegóły. Mój adres [email protected] Zachęcam pozostałych jeszcze nie zdecydowanych. Jest to napewno super przejażdźka i niezapomniane przeżycia z pobytu na takim zlocie. Edytowane 16 Kwietnia 2008 przez waldecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiek Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Drex . Wyślij mi na e-mail swój numer telefonu. Zadzwonię i dogadamy szczegóły. Mój adres [email protected] Zachęcam pozostałych jeszcze nie zdecydowanych. Jest to napewno super przejażdźka i niezapomniane przeżycia z pobytu na takim zlocie.Waldecki jeżeli coś konkrenego ustalicie daj znać, być może podłączę się. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi