lombardo Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Coś mi się wydaje że też się wybiorę,co prawda w planach mam też kolejny raz w Kletnie ale z tego co wyczytałem da sie to pogodzić.Pozdrawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORSO Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Witam wszystkich Motonitów i Motonitki :crossy: Przeszukując forum nie znalazłem żadnych informacji o zlocie w Częstochowie więc postanowiłem wrzucić parę słów. Z tego co widać formuła rozszerzyła się troszkę i przerodziła w zlot.http://www.mlodzi-mlodym.pl/W poprzednich latach spotkanie na Jasnej Górze miało miejsce tylko w niedzielę i było ściśle związane z Rajdem Katyńskim.http://www.rajdkatynski.net/komunikaty.html#komunikat1/08 Co sądzicie o nowej formule ? Wg mnie to świetna sprawa i gorąco wszystkim polecam to spotkanie na Jasnej Górze.Do zobaczenia :crossy: :crossy: :crossy: Będę na pewno i to z nowym motonitą.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 CORSO nie śledzisz wątku! Sprawa była poruszona i w tym temacie -kilka postów wcześniej i w innym temacie. Ogólnie (moje zdanie i chyba kilku osób) nie podoba mi się podpinanie jakiejś imprezki-zlotu pod wydarzenie, które ma swoją wartość i renomę, bez żadnej współpracy z organizatorem - Rajd Katyński. Jestem na nie.Niech robią, ale w innym terminie i nie tak brutalnie korzystając z nie zdobytego osobiście szacunku i splendoru Rajdu Katyńskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Witam wszystkich Motonitów i Motonitki :wink: Przeszukując forum nie znalazłem żadnych informacji o zlocie w Częstochowie więc postanowiłem wrzucić parę słów. Z tego co widać formuła rozszerzyła się troszkę i przerodziła w zlot.http://www.mlodzi-mlodym.pl/W poprzednich latach spotkanie na Jasnej Górze miało miejsce tylko w niedzielę i było ściśle związane z Rajdem Katyńskim.http://www.rajdkatynski.net/komunikaty.html#komunikat1/08 Co sądzicie o nowej formule ? Wg mnie to świetna sprawa i gorąco wszystkim polecam to spotkanie na Jasnej Górze.Do zobaczenia :bigrazz: :wink: :icon_mrgreen: Będę na pewno i to z nowym motonitą.Pozdrawiamchyba nie udajesz glupszego niz jestes, co?? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_N Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 CORSO nie śledzisz wątku! Sprawa była poruszona i w tym temacie -kilka postów wcześniej i w innym temacie. Ogólnie (moje zdanie i chyba kilku osób) nie podoba mi się podpinanie jakiejś imprezki-zlotu pod wydarzenie, które ma swoją wartość i renomę, bez żadnej współpracy z organizatorem - Rajd Katyński. Jestem na nie.Niech robią, ale w innym terminie i nie tak brutalnie korzystając z nie zdobytego osobiście szacunku i splendoru Rajdu Katyńskiego. Podzielam to zdanie, podpinanie się pod imprezę, która ma już swoje dobre imię, to wielkie świństwo. A najgorsze, że niektórzy nie widzą różnicy między nimi :lalag: Wystarczy odrobinkę czasu poświęcić na przeczytanie kilku, kilkunastu postów wcześniej i wszystko byłoby jasne. Ale po co? Łatwiej wypalić i napisać nowego posta, który delikatnie mówiąc, jest nie na miejscu :) Od samego początku śledzę wątek i poważnie się zastanawiam nad przybyciem w ten dzień na Jasną Góre. Wszystko zależy od wolnego czasu i pracy. Jeśli wyjazd dojdzie do skutku, to pomimo ładnego kawałka drogi, przyjadę w niedzielę.Pozdrawiam Cytuj http://motowyjazdy.ubf.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 (edytowane) Drodzy motocyklisci: IMPREZA ORGANIZOWANA PRZEZ "FUNDACJE MŁODZI MLODYM" I W NIEPRAWDZIWY SPOSÓB OGŁASZANA NA PORTALU ŚCIGACZ.PL NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z PIELGRZYMKĄ MOTOCYKLISTÓW I JEST EWIDENTNYM PRZYKLADEM NIESZANOWANIA CZYJEGOŚ DOROBKU. PROSZE NIE UTOZSAMIAC TYCH DWOCH SPOTKAN BO NIE SA W ZADEN SPOSÓB ZWIAZANE ZE SOBA Edytowane 5 Marca 2008 przez bart_b Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytexo Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Witam, a może na Jasna Górę śmiga ktoś z północnych stron kraju?? Jeśli ktoś bedzię podczas drogi przejeżdzał prezez okolice : Działoszyn, Pajęczno ew. Wieluń chętnie bym sie podpiął :) Cytuj LAKIERNICTWO MOTOCYKLOWE - 889 423 626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 wyjedz kolego do trasy warszawa katowice i tam sie podepnieszpod warszawska czesc przyjezdnych :icon_question: Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORSO Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Zwracam się do kolegi Belgu - sam chyba jesteś głupi bo skoro ktoś chce uczcić czyjąś cześć to ma do tego PRAWO.Dodam iż tak się składa że na Jasnej Górze zloty sledzę od początku i co powiesz na to że w czasie Mszy Św. część ludzi gada pali fajki itp. itd więc co jest gorsze zrobienie imprezy obok czy kpina z przesłania już istniejącego zlotu (modlitwa za i w imieniu motocyklistów). Bartek_N - jak cię uraziło powtórzenie pytania to twój problem. Mi się wydaje że większość to patrzy tylko aby poszpanować na Jasnej Górze a w tym konkretnym przypadku akurat o to nie chodzi. Obrażeni niech się obrażają a kto ma jechać na mszę do Częstochowy i tak pojedzie a czy w sobotę czy w niedzielę to jego sprawa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_N Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 CORSO poczytaj trochę ze zrozumieniem, a później odpowiadaj.Sam napisałeś, że: Przeszukując forum nie znalazłem żadnych informacji o zlocie w Częstochowie więc postanowiłem wrzucić parę słów. Z tego co widać formuła rozszerzyła się troszkę i przerodziła w zlot.http://www.mlodzi-mlodym.pl/W poprzednich latach spotkanie na Jasnej Górze miało miejsce tylko w niedzielę i było ściśle związane z Rajdem Katyńskim.http://www.rajdkatynski.net/komunikaty.html#komunikat1/08 Co sądzicie o nowej formule ? Po pierwsze, jak mogłeś nie znaleźć informacji, jak wypowiadasz się w temacie, na który już jest zapisanych ponad 11 stron postów? Wystarczy chwilkę poczytać, na początku wątku! Po drugie formuła się nie rozszerzyła, co też było napisane, a po Twoim poście :bigrazz: jeszcze raz powtórzone! Patrz niżej Drodzy motocyklisci: IMPREZA ORGANIZOWANA PRZEZ "FUNDACJE MŁODZI MLODYM" I W NIEPRAWDZIWY SPOSÓB OGŁASZANA NA PORTALU ŚCIGACZ.PL NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z PIELGRZYMKĄ MOTOCYKLISTÓW I JEST EWIDENTNYM PRZYKLADEM NIESZANOWANIA CZYJEGOŚ DOROBKU. PROSZE NIE UTOZSAMIAC TYCH DWOCH SPOTKAN BO NIE SA W ZADEN SPOSÓB ZWIAZANE ZE SOBA Mnie nie uraziło powtórzenie pytania, bo prędzej takiego nie było. Chodzi mi tylko o wylatywanie z czymś, co już wcześniej było poruszone i wyjaśnione. Będę się powtarzał, ale WYSTARCZY POCZYTAĆ!! A jak ktoś się zachowuje na Mszy Św., to jego prywatna sprawa.I ostatnie, nikt się tu nie obraża.Koniec :icon_mrgreen: Pozdrawiam:) Cytuj http://motowyjazdy.ubf.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarrrra Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Aż mnie skręca jak to czytam, bardzo chętnie bym sie wybrał bo moto już przyszykowane tylko prawko zalegam jeszcze;(((. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Zwracam się do kolegi Belgu - sam chyba jesteś głupi bo skoro ktoś chce uczcić czyjąś cześć to ma do tego PRAWO.Dodam iż tak się składa że na Jasnej Górze zloty sledzę od początku i co powiesz na to że w czasie Mszy Św. część ludzi gada pali fajki itp. itd więc co jest gorsze zrobienie imprezy obok czy kpina z przesłania już istniejącego zlotu (modlitwa za i w imieniu motocyklistów).CORSO poczytaj trochę ze zrozumieniem, a później odpowiadaj.Po pierwsze, jak mogłeś nie znaleźć informacji, jak wypowiadasz się w temacie, na który już jest zapisanych ponad 11 stron postów? Wystarczy chwilkę poczytać, na początku wątku!Po drugie formuła się nie rozszerzyła, co też było napisane, a po Twoim poście ;) jeszcze raz powtórzone! Patrz niżejMnie nie uraziło powtórzenie pytania, bo prędzej takiego nie było. Chodzi mi tylko o wylatywanie z czymś, co już wcześniej było poruszone i wyjaśnione. Będę się powtarzał, ale WYSTARCZY POCZYTAĆ!!Nie chce mi sie komentowac twojego posta Corso... pokazales to o co Ciebie wlasnie podejrzewalem...EOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Aż mnie skręca jak to czytam, bardzo chętnie bym sie wybrał bo moto już przyszykowane tylko prawko zalegam jeszcze;(((. Pozdrawiam...nie chcę Cię namawiać ale w tamtym roku pojechałem (w grupie kilkunastu moto) bez kat. "A" i plułbym sobie w twarz gdybym tego nie zrobił ;) jeśli posiadasz inne uprawnienia (np. "B") to kosekwencje:mandat 300zł (bez pkt. karnych) i zakaz dalszej jazdy (czytaj: prowadzisz moto jak rower do odjazdu miśków :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardo Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 ...nie chcę Cię namawiać ale w tamtym roku pojechałem (w grupie kilkunastu moto) bez kat. "A" i plułbym sobie w twarz gdybym tego nie zrobił :biggrin: jeśli posiadasz inne uprawnienia (np. "B") to kosekwencje:mandat 300zł (bez pkt. karnych) i zakaz dalszej jazdy (czytaj: prowadzisz moto jak rower do odjazdu miśków :wink: ) A co zrobi jeżeli spowoduje wypadek nie mając uprawnień do kierowania pojazdem,co przy takiej ilości ludzi,samochodów i motocykli każdemu może się przytrafić :wink: Pozdrawiam i odradzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gebels Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Witam Wstępnie z Biłgoraja wyjzedzamy dwoma eundro Domintator i moja XR ( reszta sie zastanawia) spokojna predkosc z mozliwoscia zejechania w teren.Gdyby ktos chetny kontakt bilzej wyjazdu na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi