Honda Shadow666 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Ja mam nie daleko bo tylko 50 km więc jak wyruszę o 7 to spokojnie zdążę :biggrin: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrromaN Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 hehe oki lepiej nie "Robic chalasu" :icon_twisted::D:D jak to moja babka mowi :icon_mrgreen::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Honda Shadow666 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Jeżeli chodzi o tych co chcą wyjechać dzień wcześniej to służę pomocą w formie przenocowania kogoś.jak są jakieś pytania to piszcie na gg 2155590 albo na maila [email protected] :buttrock: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 yyyyyy...... ja z takim zapytaniem.... czy ma ktoś może czasoprzyspieszacz?... pożyczyłbym na trochę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Noi moglby ten czas szybciej plynac przynajmniej w zime a na wiosne zwolnic :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Noi moglby ten czas szybciej plynac przynajmniej w zime a na wiosne zwolniczbyt piękne by mogło być prawdziwe ... Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin0789 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 (edytowane) jeżeli się mylę to mnie poprawcie, ale czy rozpoczęcie na Bemowie jest 19.04.08 a zlot na Jasnej górze 20.04.08??? jeżeli tak to ilu z was jedzie na oba zloty? Edytowane 20 Stycznia 2008 przez melvin0789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 jeżeli się mylę to mnie poprawcie, ale czy rozpoczęcie na Bemowie jest 19.04.08 a zlot na Jasnej górze 20.04.08??? jeżeli tak to ilu z was jedzie na oba zloty?ni myslisz sie ale w Wawce zawsze zlot byl 2dniowy.A jezeli pytasz o parade to warszawska i czestochowska nakladaja sie na siebie w niedziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 czemu mi nie wyskakuje plakacik po kliknieciu na linka tylko jakis czerwony kwadracik w lewym górnym rogu?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioMz Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 witambedzie ktos jechał z dolnegoslaska do czestochowy predkoscia około 80km/h? mam 125ccm a z tego co tu czytam to wszyscy powyzej 110km/h..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Ja się postaram być na obydwu tzn 19 bemowo 20 JG tylko nie wiem czy z kasą sie wyrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumblers Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Ja jak dobrze pojdzie i kupie moto to na JG sie wybiore bo niedaleko mam :icon_eek: tzn jakies 60 km ale to okolo 1 godz max 1,5 jazdy ... ;] Wiec do zobaczyska:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekcbr Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 No, ja będę bankowo. Jeśli ktoś to kiedyś przeczyta kto mieszka blisko i jedzie prosze o kontakt. Chętnie pojade z kimś z prędkościami 120-180 z przewagą 140. Dziękuje jestem z pod łódzkich Brzezin.Jedzie ktoś z moich okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Maro !!! Śpisz czy co a gdzie Grupa Godna ze stolicy pod twoim przywództwem Jak zwykle o 6.00 ma Shellu czy coś wymyślisz nowego....dobrze by było ,żeby było troszkę cieplej niż w zeszłym roku. Ja mam nadzieje do tego czasu coś wyrychtuje i pisze sie na drugiego Pepe tez pewno jako fotoreporter pojedzie.Maro prowadzi grupę bystrą, w zastępstwie Wojtasika :biggrin: :biggrin: :D Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł fire blade Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Ja z kilkoma osobami na motocyklach będę jak co roku leciał z Oleśnicy przez Kluczbork :icon_arrow:, a w Kluczborku zawsze dolącza do nas ekipa ok. 3-5 maszyn, pozdr. ja z Trzebnicy lecę.Spotkamy się w Oleśnicy????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi