bahama Opublikowano 20 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2003 hejka wszystkimchciałbym dobrze ale bez wiekszego wysiłku wypolerować felgi w mojej Eci:)prosze a byscie mi podali jakies dobre i skuteczne sposobyz góry wielkie dzieki juz mi paluchy odpadają :x Ps.jak ktos potrzebuje jakies cześci do MZ 250 to piszcie własnie nabyłem druga MZ - tkę na częsci wiec jak by cos to piszciepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 20 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2003 do felg wystarczy automax plus troche cierpliwościtak swoją drogą przypomniało mi się jak kumpel polerował felge tylną w swoim ogarze :arrow: postawil moto na stopke, (kolo tylne w gorze) wlaczyl silnik, dal jedynke, naciapal na szmatke automaxa i przystawil w jednym miejscu, i tak sie to kolo krecilo i krecilo i sie samo wypolerowalo :lol: PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 21 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2003 hej moze jescze jakieś porady bo po dzisiejszym dniu łapy mi odpadają a i gdzie mozna nabyc taką pastęz gory wilkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy Opublikowano 21 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2003 w kazdym sklepie samochodowym to cos kolo 2zl kosztuje chyba juz nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 29 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2003 polecam takie rozwiazanie : Jesli masz felgi w dobrym stanie tzn nie są mosno porysowane to polecam mimo to popracowac nad tym papierkiem sciernym powiedzmy 1000 albo 1200 i na koniec 2000 az do uzyskania ladnego nie porysowanego matu. Następnie "jakas pasta polerska" -- polecam kostki polerskie ( występuja one najczęsciej w ksztalcie podobnym do mydla :D , są do kupienia w hein gericke.--> jesli cena za wysoka to szukac po sklepach metalowych ( ja wlasnie w takim kupilem) pozdrawiam i zycze milej pracy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi