duch21moto Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Witam wszystkich! Długo czekałem ale w koncu mam :bigrazz :icon_mrgreen: !!! Górale podobno mają takie powiedzonko: JAK SIE NIE PRZEWRÓCISZ TO SIE NIE NAUCZYSZ... może mają rację.. w sumie to tak w skrócie miałem ślizg na prawą stronę .Gościu (jak sie póżniej okazało policjant) zapomniał włączyć jadąc autem kierunku i sobie skręcił .Jadący za nim autem wychamował a ja aby uniknąć zderzenia położyłem lub mnie położyło na prawą stronę..jak już wcześniej wspominałem jestem początkujący.. i nie widziałem innego wyjścia! Może było-nie wiem ...ale z przeciwka też jechały samochody więc raczej nie................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Z tego co piszesz wynika że to jednak była twoja wina. Ale spoko ważne żeś Ty cały. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duch21moto Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 .. i dlaczego za używane części wołają sobie więcej niż za nowe???????????!!!!!!!!! za nowąlampę chcą 640zł a za używkę 700zł za owiewkę- przód nową 550 ,a za używkę 300.. dziwne!! moja??? to przecież on skrecił w ostatnim momencie bez kierunku! ten jadący za nim też o mało co by mu nie wjechał w ZAD... tylko ze on jechał autem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Ale gdzie , w którą stronę skręcił bez kierunku bo to jest niejasne?? Jeśli samochód przed tobą wyhamował to czemu Ty nie wyhamowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duch21moto Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 skręcił w prawo.. patrzyłem do przodu i poprostu nie byłem przygotowany na to że on nagle skręci..może tu tkwi mój błąd?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel500 Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Jak to powiadają; przyczyną wypadku było:- nie zachowanie należytego odstepu od pojazdu poprzedzajacego, - niedostosowanie prędkości do panujących warunków, - nie zastosowanie sie do zasady ograniczonego zaufania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Kij juz tam z winą, ale jesli juz mamy rozmawiać szczerze to lezy ona po twojej stronie bo nie zachowałeś bezpieczngo odstępu od poprzedzającego Cie pojazdu i dostałbyś za to mandat. Co zrobić moze to zdarzyć sie kazdemu niezależnie od stazu, nastepnym razem po prostu bardziej uwazaj i moze sobie pocwicz awaryjne hamowanie i przeciwskręt gdzies na jakimś opuszczonym parkingu zawsze sie przyda. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duch21moto Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Może masz racje z tym odstępem.. a to z tymi ciotami ???????? o co Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusto Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Chyba nie ten dzial. A w temacie to sie zapytam: za przednia owiewke do FZ6 z 2006 chca 550zl? Co to jakies promocja tysiaclecia w Yamaha Motor Poland? Ja biore 10 w takim razie... Za podrobe do mojego FZS600'2001 licza sobie 700... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duch21moto Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Już kolego przesyłam Tobie link.. :D http://www.allegro.pl/item262699519_yamaha...a_wykladki.html dzwoniłem tam i tak jak jest tam napisane ....ceny identyczne z tymi w opisie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Jak to powiadają; przyczyną wypadku było:- nie zachowanie należytego odstepu od pojazdu poprzedzajacego, - niedostosowanie prędkości do panujących warunków, - nie zastosowanie sie do zasady ograniczonego zaufania :D Wszystko i na temat :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusto Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Już kolego przesyłam Tobie link.. :D http://www.allegro.pl/item262699519_yamaha...a_wykladki.html dzwoniłem tam i tak jak jest tam napisane ....ceny identyczne z tymi w opisie... Hmm, moze przedzwonie w takim razie i zapytam o moja niunie. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duch21moto Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 :icon_question: Kij juz tam z winą, ale jesli juz mamy rozmawiać szczerze to lezy ona po twojej stronie bo nie zachowałeś bezpieczngo odstępu od poprzedzającego Cie pojazdu i dostałbyś za to mandat. Co zrobić moze to zdarzyć sie kazdemu niezależnie od stazu, nastepnym razem po prostu bardziej uwazaj i moze sobie pocwicz awaryjne hamowanie i przeciwskręt gdzies na jakimś opuszczonym parkingu zawsze sie przyda. pozdroSorki nie zrozumiałem Cię.. :icon_question: masz rację muszę dużo ćwiczyć...dziekuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi