zenek Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Od dwóch dni jestem właścicielem nowej 900 setki. I w moim sercu gra, dlatego musze się z kimś podzielić. jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Gratulacje :bigrazz: teraz to pewnie przy każdej wolnej chwili i dobrej pogodzie :buttrock: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marr Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Witam... :D po marudzeniu na Marauderze w końcu jesienią trafiłem na swego wymarzonego VN 800 Drifter i stąd ma obecnośc na tym szacownym forum.........Witam wszystkich :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nullek Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 witaj kolego dobrze sie dzieje bo drifterów przybywa :) zapraszam na www.hough.pl wyślij Klausowi dane a wstawi cie na strone polskich driterowców , no i oczywiście dołacz do vroc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marr Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 foty już poszły i tam są , jak na razie mój Driff w fazie przygotowań do sezonu, jeśli nabierze prawdziwego wyglądu wojownika zapodam nowe, również na stronkę,widziałem Twego wodza, pięknie wygląda.......gratulacje :cool: miło sie znależć w tym gronie ........Just Riders....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Witam :bigrazz: Wszystkich właścicieli najpięęęęęękniejszych motocykli jakie kiedykolwiek i ktokolwiek wymyślił :biggrin: Co prawda nie jestem jeszcze takim wytrawnymi kierowcami jak wy ( robię prawko po tym jak zobaczyłam mojego vulkana) ale kto wie...Ponoć motocykli nie kupuje się sercem. Ja, tak jak w swoim życiu z resztą robię wszystkim na przekór(złość) jak kto woli i zrobiłam to :icon_mrgreen: "Serce nie sługa "-też tak mawiają :crossy: ps. mam problem z wpisaniem nr który otrzymałam od www.vroc.org i nie mogę się zalogować :) mieliście takie problemy???pzdr : :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Ale gdzie masz problem wpisac ten numer. ?? W razei czego pisz na gg - jak bede umial pomoge.. Juz sprawdzilem. Jeszcze nie dostalas numeru - jestes pending - oczekujacy. Dostaniesz maila z numerem ii linkiem. Teraz mozesz sie zalogowac tylko na email i haslo. dopiero po otrzymaniu numeru bedziesz mogla sie logowac numerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 (edytowane) Dzięki za pomoc :icon_evil: Edytowane 28 Marca 2008 przez GINECZKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Witam :wink: Wszystkich właścicieli najpięęęęęękniejszych motocykli jakie kiedykolwiek i ktokolwiek wymyślił :) Co prawda nie jestem jeszcze takim wytrawnymi kierowcami jak wy ( robię prawko po tym jak zobaczyłam mojego vulkana) ale kto wie...Ponoć motocykli nie kupuje się sercem. Ja, tak jak w swoim życiu z resztą robię wszystkim na przekór(złość) jak kto woli i zrobiłam to :) "Serce nie sługa "-też tak mawiają :wink: ps. mam problem z wpisaniem nr który otrzymałam od www.vroc.org i nie mogę się zalogować :bigrazz: mieliście takie problemy???pzdr : :wink: witaj Gineczka)milo Cie tu widziec;)pozdr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek5 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 :lalag: Witam szanowne grono. Jestem Krzysiek.Zamieniłem virago na VN 800A i TO JEST TO :buttrock: ;) :lalag: Jestem zachwycony prowadzeniem gabarytami ( bo sam nie należę do maluchów) i oczywiście dźwiękiem tego MOJEGO sprzętu. Poniżej zdjęcia tego cuda: http://misiek5.fotosik.pl/albumy/408777.htmlZwariowałem na jego punkcie. Moja żona patrzy z politowaniem ale.....................Pozdrowienia dla wszystkich posiadaczy :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Witam wszystkich i gratuluję zakupu wszystkim, z którymi jeszcze się nie witałem.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Witam Misiek5 Gratuluję zakupu i słusznego wyboru, Witam również wszystkich, z którymi się nie przywitałem, rośnie nam grono posiadaczy VN-ów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 :P Witam szanowne grono. Jestem Krzysiek.Zamieniłem virago na VN 800A i TO JEST TO :lalag: :lalag: :lalag: Poniżej zdjęcia tego cuda: http://misiek5.fotosik.pl/albumy/408777.html Pozdrowienia dla wszystkich posiadaczy :icon_rolleyes: bleszczy sie maszyna pieknie;)gratuluje i pozdr :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 :D Witam szanowne grono. Jestem Krzysiek.Zamieniłem virago na VN 800A i TO JEST TO :lalag: :lalag: :lalag: Jestem zachwycony prowadzeniem gabarytami ( bo sam nie należę do maluchów) i oczywiście dźwiękiem tego MOJEGO sprzętu. Poniżej zdjęcia tego cuda: http://misiek5.fotosik.pl/albumy/408777.htmlZwariowałem na jego punkcie. Moja żona patrzy z politowaniem ale.....................Pozdrowienia dla wszystkich posiadaczy :( Krzysiek - mi to wyglada na Classica czyli VN800B. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek5 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 ar2r - w papierach mam napisane vn800a i w związku z tym nic nie rozumiem :biggrin: To na pewno jest clasic. Ale nieistotne, najważniejsze że jest mój i piękny :biggrin: Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi