wlodek68 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Wielkie dzięki. Skonsultowałem to z dystrybutorem i potwierdził Twoje słowa. Szkoda, że jak wcześniej go pytałem, to sam tego nie zaproponował, tylko jakieś sportowo-turystyczne oponki próbował mi dopasować.Pozdrawiam Włodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher_DRZ_E Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 oki spoko po prostu nie rozumiem ludzi którzy za wszelka cene szukaja czegos co maja na miesjcu gdzies na ebay...Davszukać trzeba wszędzie i wybrać dla siebie odpowiednia ofertę, nie wcinałbym się tu gdyby nie:http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Suzuki-DRZ-...trkparms=39%3A1na dziś nówka głowica za 200$trafisz u nas taka za 500 zl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonraker Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 200$ to dopiero cena wywoławcza i nie wiadomo ilu chętnych się na nią czai i ile są w stanie zaoferować, a dolicz do tego jeszcze transport, cło, czas i już tak fajnie to nie wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paf Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 200$ to dopiero cena wywoławcza i nie wiadomo ilu chętnych się na nią czai i ile są w stanie zaoferować, a dolicz do tego jeszcze transport, cło, czas i już tak fajnie to nie wygląda... Juz monitoruje temat. Czekam na odpowidz czy wysle paczke do Polski bo to jest najwazniejsze.Na szczescie dobry Uncle USiA moze pomoc w pewnych tematach :) Mam pytanie do znawcow tematu.Czy glowice roznia sie czyms pomiedzy modelami i rocznikami? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Suzuki-DRZ-...id=p3911.c0.m14 Koles tu podaje numer katalogowy ktory pasuje do SUZUKI DR-Z400 2002 (DR-Z 400Y E03 E28_002)Ja mam DRZ S z 2003. Cytuj EXC 250 2tttttttEXC 400 R jak Rules,DRZ 400 ADV oddana w dobre rece,Romet 700 Pegaz - dzieciństwo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davopl Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 (edytowane) poza tym jest to cena samej golej głowicy bez zaworów chociazby i tak jak ktos wspomniał cena wywoławcza...transport itd.... Pozdrawiam P.S:gdzies na allegro ktos sprzedałwał głowice za 400 zł tyle ze z krzywymi 2 zaworami ale 2 były sprawne... Edytowane 28 Sierpnia 2008 przez davopl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher_DRZ_E Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 (edytowane) dużo części jest na allegro droższych niż na eBayu, jasne jest ze to aukcja i nie wiadomo jak się skończy,ale warto sprawdzic czasem co tam maja i jak to wychodzi kurs $ do tego zacheca ponadto drz jest o wiele bardziej popularna niż w europie...U nas zaś można podjechać obejrzeć i na miejscu zdecydować... swoja droga dav masz tylna piastę do drz ? Edytowane 28 Sierpnia 2008 przez Fisher_DRZ_E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonraker Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Oglądał może ktoś ten egzemplarz http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M893582 ? Już jakiś czas wisi na allegro. Może bym sie nim zainteresował :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogy Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 (edytowane) witam wszystkichnie wiem co sie dzieje z moja suzi ale od jakis 3 jazd casami nie moge znalezc pierwszego biego po ostrym przegonieniu jej na wysokich obrotach lece na 3 czy 4 i sie zatrzymuje wiec stopa na nozke i klepie w dul i nic zero jedynki dopiero po jakims czasie znajde ta 1 moze ktos ma te o to sruby http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b8e7385d25f4feb2.html na sprzedaz bo u mnie sa wyrobione jakis pajac bawil sie zjechanymi imbusami ;/ pozdrawiam i zycze duzo blotka Edytowane 28 Sierpnia 2008 przez yogy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davopl Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 witam wszystkichnie wiem co sie dzieje z moja suzi ale od jakis 3 jazd casami nie moge znalezc pierwszego biego po ostrym przegonieniu jej na wysokich obrotach lece na 3 czy 4 i sie zatrzymuje wiec stopa na nozke i klepie w dul i nic zero jedynki dopiero po jakims czasie znajde ta 1 moze ktos ma te o to sruby http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b8e7385d25f4feb2.html na sprzedaz bo u mnie sa wyrobione jakis pajac bawil sie zjechanymi imbusami ;/ pozdrawiam i zycze duzo blotka nie czytasz poczty....????czy pytasz wszystkich wkolo o to samo??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paf Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 (edytowane) Juz monitoruje temat. Czekam na odpowidz czy wysle paczke do Polski bo to jest najwazniejsze.Na szczescie dobry Uncle USiA moze pomoc w pewnych tematach :flesje: Mam pytanie do znawcow tematu.Czy glowice roznia sie czyms pomiedzy modelami i rocznikami? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Suzuki-DRZ-...id=p3911.c0.m14 Koles tu podaje numer katalogowy ktory pasuje do SUZUKI DR-Z400 2002 (DR-Z 400Y E03 E28_002)Ja mam DRZ S z 2003. yesssssglowica trafi w moje rece....;) w odpowiedz na roznice cen to moge podac przyklad glowicyna allegro roznie ale kosmiczniew polskim sklepie okolo 2000PLN + czekaniew USA sklepie ok 530$ + czekaniena ebay 380$ + czekanie + troche niepewnosci :clap: Do cen zakupu w US trzeba doliczyc okolo 50$ za przesyke i generalnie na tym sie koczy cena. W srode bede mial rozebrany silnik i ocenione ogolne zniszczenia.Narazie napewno musze dokupic walki i komplet uszczelek.Poswiece troche czasu i kasy ale silnik bedzie jak nowy :clap: Edytowane 1 Września 2008 przez paf Cytuj EXC 250 2tttttttEXC 400 R jak Rules,DRZ 400 ADV oddana w dobre rece,Romet 700 Pegaz - dzieciństwo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher_DRZ_E Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 yesssss...na ebay 380$ + czekanie + troche niepewnosci ;) czyli wyszło całkiem sensownie, wiesz już konkretniej którędy ci się oleum zniknęło ?może przepaliłeś ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paf Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 czyli wyszło całkiem sensownie, wiesz już konkretniej którędy ci się oleum zniknęło ?może przepaliłeś ???? No sensownie to musze dac drugie tyle za walki :D fuckNo ale co robic...Co jest najdziwniejsze u Uncle USiA to tuningowe czesci sa tansze od fabrycznych:) Nie mam pojecia gdzie sie podzial olej.Tak jak pisalem Suka nie kopcila bo bym zauwazyl podczas walki o kazdy metr w gorach.Nie ma tez jakiegos mega nagaru na cylindrze i zaworach wiec spalenie oleju odpada.Podejrzewam ze ktos mogl spuscic po zlosci olej podczas noclegu na polu przy drodze.Z samego rana pojawil sie wlasciciel z pretensjami choc nic nie zrobilismy.Jurtro bede znal wszystkie poczynione zniszczenia... Cytuj EXC 250 2tttttttEXC 400 R jak Rules,DRZ 400 ADV oddana w dobre rece,Romet 700 Pegaz - dzieciństwo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeremi Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Nie mam pojecia gdzie sie podzial olej. a z ramy spusciles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher_DRZ_E Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 ......Jurtro bede znal wszystkie poczynione zniszczenia...A przyczynę ci z diagnozują ?bardzo tajemniczy ten znik oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 yesssssglowica trafi w moje rece....:notworthy: w odpowiedz na roznice cen to moge podac przyklad glowicyna allegro roznie ale kosmiczniew polskim sklepie okolo 2000PLN + czekaniew USA sklepie ok 530$ + czekaniena ebay 380$ + czekanie + troche niepewnosci :icon_evil: Do cen zakupu w US trzeba doliczyc okolo 50$ za przesyke i generalnie na tym sie koczy cena. Niestety muszę Cię zmartwić, bo chyba jeszcze nie znasz możliwości poczty polskiej i urzędu celnego :icon_mrgreen: Już parę rzeczy w USA zakupiłem i mogę powiedzieć, że jest coraz gorzej, ponieważ coraz dłużej trzeba czekać na przesyłki z USA. Druga sprawa to cło które wg mnie nie ominie Cię na 99%. Pewnie w dodatku zakiszą jeszcze Twoją głowicę na magazynie i karzą dostarczyć rachunek czy jakiś dokument który stwierdza wartość przesyłki. Także chce Cię tylko uprzedzić żebyś nie robił sobie nadziei że pójdzie szybko i bezboleśnie, ale może będziesz miał szczęście i tego Ci życzę, pozdro. Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi