chichio Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Siemka :crossy:, tak, to ta DRZta tak jezdzilem na serii SM , oraz pogrzebanej SM i jest spora roznica. Ten moj potworek to ciagnie jak wsciekly. Kolega ktory ma SM powiedizal ze lapy prostuje nawet na 5, a ma oblatana swoja DRZte prawie na 90%(wheelie forever itp)Narazie nie daje jej ognia, bo musze jej zrobic serwis, plus zabezpieczenia tych elementow w silniku na loctite i reszte wedlug waszych receptur. I musz troche pogrzebac przy wydechu. Bo b.glosny jest. Nie smigalem na innych maszynach tego chlopaka. Ale ma ich troche :banghead:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Paweł:. Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Siemka :), tak, to ta DRZta Ja też byłem bardzo napalony na tą DRZ. Ale tak wyszło że kupiłem WR'ke. W przyszłym sezonie planuję się na DRZ przesiasc- Nie smigalem na innych maszynach tego chlopaka. Ale ma ich troche :).O kogo Ci chodzi?O tego goscia od ktorego kupiles DRZ? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 O kogo Ci chodzi?O tego goscia od ktorego kupiles DRZ? Pzdr Tak, o niego. Ma ich troche :). I to chyba jest normalny, porzadny sprzedawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 zestawik 450cc masz ?jakbyś mógł to zapytaj się ile kolesia to kosztowało .mocy nigdy za wiele :) w serii jest Keihin FCR39 Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeremi Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 (edytowane) zestawik 450cc masz ?jakbyś mógł to zapytaj się ile kolesia to kosztowało .mocy nigdy za wiele :evil: w stanach taki zestawik kosztuje okolo 1000$. u nas nie wiem czy to jest wogole dostepne. moze na ebay... w sumie to przed chwila znalazlem zestaw ATHENA 440cc ze stanow za 1300zl wraz z kosztami wysylki(pomijajac clo)http://cgi.ebay.com/ebaymotors/SUZUKI-DRZ4...sspagenameZWD2V Edytowane 1 Czerwca 2008 przez jeremi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 To jest taki zestaw Yoshimury jesli juz mowicie o tlokach: Zestaw YOshimura B DRZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davopl Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 w stanach taki zestawik kosztuje okolo 1000$. u nas nie wiem czy to jest wogole dostepne. moze na ebay... w sumie to przed chwila znalazlem zestaw ATHENA 440cc ze stanow za 1300zl wraz z kosztami wysylki(pomijajac clo)http://cgi.ebay.com/ebaymotors/SUZUKI-DRZ4...sspagenameZWD2V a głowica standardowa pasuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeremi Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 a głowica standardowa pasuje?? pisze ze zestaw jest kompletny, gotowy do montazu i nic wiecej nie jest potrzebne - wiec chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzzio2 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 witam! jutro jade po drz 400 i pytanko czy wejdzie mi na przyczepke o dlugosci 2 m bo mam na niej zrobionna specjalna rynne do przewozu??? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawadał Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 No dobrze, że powstał taki temat. Ale jeśli jeszcze nie zamknięty to jest git. Bardzo bym kogoś prosił o udostępnienie na jakimś darmowym serwerze serwisówki. Nie musi to być cała tylko najważniejsze dane (ile oleju itp.)Z góry wam dziękuje. P.S. Ile oleju do silnika sie leje do drz 400s? Oraz mam pytanie gdzie dostane jakiąś fajną okleine do drz? Nie chce z allegro bo wzór nie taki może znacie jakąś strone z okleinami. Jeszcze dodam link z niemiecką stroną o drz dużo info http://www.drz400s.de/technikv3.htmW irlandi leje sie 5 l :icon_mrgreen: jak swoje moto kupilem to tyle bylo i prawie mi silnik eksplodowal , a prawidlowo powinno byc 1.8 z filtrem. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzzio2 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 kupilem drz rok 2006 w wersji S i jest tam smarowacz lancucha jaki mam tam wlac olej( pojemnosc zbiorniczka ok 70 ml) pozdr. i prosze o rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Szukam schematu instalacji elektrycznej do DRZ S.Moze ktos ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafRaf Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Ja mam. Wyślij mi PW swój mail. Odeślę ci w załączniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skacowany Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 (edytowane) Ja mam. Wyślij mi PW swój mail. Odeślę ci w załączniku.Witam, Schemat instalacji elektrycznej do zassania z rapida:http://rapidshare.com/files/120623949/drz4...lektrycznej.JPG lub z wrzuty:http://www.wrzuta.pl/obraz/fZfcqg1hpQ/ plik ma 117 kb Edytowane 6 Czerwca 2008 przez skacowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michur Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 hej.pytanko: czy w drz cie 400s z 2000r mozna wrzucac biegi bez sprzegla? sam juz nie wiem... i jeszcze jedno...wydaje mi sie po jezdzie na mojej ze drz ka to najfajniejsze enduro na swiecie...hehehe.czy sie myle?uwielbiam ja... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi