piasektt Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 piasektt: ale te modele '08 sa w polsce? jakos ich nie widze. W Polsce delerzy nie oferują. Ale u sąsiadów za południowej granicy stoją i czekają na nowych właścicieli. W czwartek jade po 2 DRZ 08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 piasektt: ale te modele '08 sa w polsce? jakos ich nie widze. ja też nie, nawet na stronach amerykańskich a przecież tam najwięcej drz schodzi Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 ja też nie, nawet na stronach amerykańskich a przecież tam najwięcej drz schodzi Jeszcze foteczka 08: http://images.tipmoto.com/t/i/86658_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Jeszcze foteczka 08: http://images.tipmoto.com/t/i/86658_1.jpg mi chodzi o wersję E , bo sm to wiadomo :icon_razz: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 mi chodzi o wersję E , bo sm to wiadomo :icon_razz: e mnie nie interesuje only sm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_86 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Orientujesz się jakie są zmiany w modelu 08 w porównaniu do 06 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topi1989 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Witam mam pytanie...zamówiłem do swojego drz sm koła enduro i teraz moje pytanie jaką zębatke kupić na tył bo chce żeby jechał jakieś 120-130km/h a z przodu mam 13 zębów z gór dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Witam mam pytanie...zamówiłem do swojego drz sm koła enduro i teraz moje pytanie jaką zębatke kupić na tył bo chce żeby jechał jakieś 120-130km/h a z przodu mam 13 zębów z gór dzięki. 48 Orientujesz się jakie są zmiany w modelu 08 w porównaniu do 06 ?inne kierunkowskazy, jakieś inne detale pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Witam mam pytanie...zamówiłem do swojego drz sm koła enduro i teraz moje pytanie jaką zębatke kupić na tył bo chce żeby jechał jakieś 120-130km/h a z przodu mam 13 zębów z gór dzięki. 44z na 14/47 leci 130 na odcięciu Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafRaf Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 (edytowane) Mam przełożenie 14/47 i max licznikowe to 136 km/h.Na 15/44 120km/h to bez większego wysiłku, ale maksymalnej nie spróbowałem, szkoda.Myślę, że do 150 km/h to chyba dojdzie. Edytowane 11 Maja 2008 przez RafRaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 To w wersji terenowej już nie jest produkowana? ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topi1989 Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Widze że koledzy w kwestii ilości zębów w zębatce trochę mają inne zdanie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skacowany Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 (edytowane) Widze że koledzy w kwestii ilości zębów w zębatce trochę mają inne zdanie :wink:Link sciągnięty z thumpertalka:http://www.DustinColeman.com/Thumpertalk_F...aringMetric.xlstutaj masz wszystko. Miłej zabawy ;) Dla nieangielskich:plik w excelu który wylicza V-max:W kolumnie E:Rear Rim (inches): = rozmiar koła w calachR Tire Width: (mm): = szerokośc opony w mmR Tire Ratio (%): = ratio opony (nie wiem) Front Sprocket (teeth) = liczba zębów przódRear Sprocket (teeth) = liczba zębów tył PS własnie przeglądam ten plik - cos mi jakieś głupoty wychodzą w wykresie - wieczorem ich jeszcze sprawdzę czy sie gdzieś nie machnęli w tym pliku Edytowane 12 Maja 2008 przez skacowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Na 15/44 120km/h to bez większego wysiłku, ale maksymalnej nie spróbowałem, szkoda.Myślę, że do 150 km/h to chyba dojdzie. mi mignęło na tym przełożeniu 160 coś , ale już się nie odważyłem więcej , może w kasku zamkniętym kiedyś do odcięcia dociągne :D Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 A jaką predkośc maksymalna deklaruje DrZ Sm stadardowa na stadardowych zębatkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi