thefex Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 hejaczeka mnie zmiana poszycia kanapy w KTMie.zakladalem nowa skaje juz w KLRce, ale poprzecierala sie w miejscu, gdzie opieraja sie nogi (tzn lekko rozdarla od spodniej czesci, po obu stronach). nie chce drugi raz popelniac tego samego bledu. jaki material wybrac?skore naturalna czy po prostu grubsza skaje? a moze da rade kupic gdzies takie poszycie, jakie wystepuje w oryginalnych kanapach? Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Ja kupowałem z hurtowni materiałów... Mieli kilka rodzajów i wybrałem najdroższy.. i rzeczywiście był dobry.. Popytaj w takiej hurtowni a znajdziesz dobry materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 A ściągnąłeś stare obszycie czy nałożyłeś nową skaje na to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 28 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 stare poszycie zostalo sciagniete Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerman Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 hejaczeka mnie zmiana poszycia kanapy w KTMie.zakladalem nowa skaje juz w KLRce, ale poprzecierala sie w miejscu, gdzie opieraja sie nogi (tzn lekko rozdarla od spodniej czesci, po obu stronach). nie chce drugi raz popelniac tego samego bledu. jaki material wybrac?skore naturalna czy po prostu grubsza skaje? a moze da rade kupic gdzies takie poszycie, jakie wystepuje w oryginalnych kanapach? Najprosciej oddac do fachowca ktory założy Ci oryginalne lub akcesoryjne poszycie. Natomiast najtaniej kupić solidną skaje a w miejscach gdzie sie przeciera (zapewne to sa krawędzie) podłożyć pasek skaji - tak mialem w KTM i dzialalo i wygladalo dobrze. Niestety domowym sposobem nie naciagniesz odpowiedino poszycia. U mnie fachowiec od tapicerek zrobił to za 40złPowodzenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi