Skocz do zawartości

Nowe poszycie kanapy

thefex
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

heja

czeka mnie zmiana poszycia kanapy w KTMie.

zakladalem nowa skaje juz w KLRce, ale poprzecierala sie w miejscu, gdzie opieraja sie nogi (tzn lekko rozdarla od spodniej czesci, po obu stronach).

nie chce drugi raz popelniac tego samego bledu. jaki material wybrac?

skore naturalna czy po prostu grubsza skaje? a moze da rade kupic gdzies takie poszycie, jakie wystepuje w oryginalnych kanapach?

KTM LC4 400 SC '95

Honda CB 1100 Bol D'or '83

DKW KM 200 '35

www.bikepics,com/members/thefex/

heja

czeka mnie zmiana poszycia kanapy w KTMie.

zakladalem nowa skaje juz w KLRce, ale poprzecierala sie w miejscu, gdzie opieraja sie nogi (tzn lekko rozdarla od spodniej czesci, po obu stronach).

nie chce drugi raz popelniac tego samego bledu. jaki material wybrac?

skore naturalna czy po prostu grubsza skaje? a moze da rade kupic gdzies takie poszycie, jakie wystepuje w oryginalnych kanapach?

Najprosciej oddac do fachowca ktory założy Ci oryginalne lub akcesoryjne poszycie.

Natomiast najtaniej kupić solidną skaje a w miejscach gdzie sie przeciera (zapewne to sa krawędzie) podłożyć pasek skaji - tak mialem w KTM i dzialalo i wygladalo dobrze. Niestety domowym sposobem nie naciagniesz odpowiedino poszycia. U mnie fachowiec od tapicerek zrobił to za 40zł

Powodzenia :)