dark_rider Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Witam!! Ludzie ratujcie. Miałem swego czasu serwisówkę do mojego moto tj. Virago 750 z 1989r ale coś mi ją wcięło i to w momencie jak mam bardzo ambitny plan, a mianowicie znam gościa, który z chęcią podjął by się przetłumaczenia jej na język polski :D Poprzedniej zimy przetłumaczył już jedną do swojej Shadow i przyznam, że wygląda to naprawdę profesjonalnie. Gdyby ktoś mi pomógł to czuję się zobowiązany do udostępnienia wyników pracy :D Pozdrawiam D O P I S A N E: Dobra mam :P :wink: Ale jak coś z tego wyjdzie to dam znać :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 A moglbys zalatwic ta tlumaczona serwisowke do Szadołki ;-) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedi Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 A moglbys zalatwic ta tlumaczona serwisowke do Szadołki ;-) ? Dokładnie. Fajnie by było :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi