MOC Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 To ze nie jest on pogromca zakretow wiadomo nie od dzis, wiec ameryki nie odkryles :flesje: natomiast przesadzone sa opinie, ze jest az tak zly w prowadzeniu... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 To ze nie jest on pogromca zakretow wiadomo nie od dzis, wiec ameryki nie odkryles :bigrazz: natomiast przesadzone sa opinie, ze jest az tak zly w prowadzeniu... :icon_mrgreen: A czy ja gdzieś pisałem o odkryciu ameryki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Pisze w tym sensie, ze utartym jest fakt o zlych wlasnosciach jezdnych maxow i jakby to powiedzial byly odchodzacy premierzyna dla wszystkich praktycznie jest to oczywista oczywistoscia... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Pisze w tym sensie, ze utartym jest fakt o zlych wlasnosciach jezdnych maxow i jakby to powiedzial byly odchodzacy premierzyna dla wszystkich praktycznie jest to oczywista oczywistoscia... :icon_mrgreen: Wystarczy spojrzeć na ten motocykl, i gołym okiem widać że nie został stworzony do sprawnego pokonywania zakrętów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Cos na ten temat wiem :icon_mrgreen: Poza tym skasztanilismy zupelnie temat, chlop chcial sie dowiedziec co kupic ale chyba sobie zupelnie te motocykle odpusci... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Nie nie na razie nic nie odpuszczam. Dzis nawet byłem PolandPosition celem sprawdzenia pozycji na GSXR - niestety nie czynne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 wystarczy odpowiedziec sobie na pytanie czy sie chce zapie**alac mniej czy wiecej i ile jest w stanie poswiecic dla osiagow :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 wystarczy odpowiedziec sobie na pytanie czy sie chce zapie**alac mniej czy wiecej i ile jest w stanie poswiecic dla osiagow :icon_mrgreen: Pisałem wcześniej że do dużego Bandyty się przyzwyczaiłem - nie robi na mnie takiego wrażenia. Niestety nie wiem jakie wrażenie zrobi GSXR i tu chyba leży problem. Pisałem również wczesniej jeśli kasy starczyło by na GSXR 750 K6 to to byłby mój wybór niestety jak na razie widze że trzeba mieć ze 30 tys na coś ciekowego.Tak naprawde fajna dyskusja się wywiązała bo ciężko jednoznacznie wskazać zwycięzcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 sorry, wprowadzilem was w blad :notworthy: sprawdzilem przed chwila i przy dosc lajtowym starcie i niedokreconych pierwszych trzech biegach szafa zamknieta 100m przed kladka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 sorry, wprowadzilem was w blad :icon_mrgreen: sprawdzilem przed chwila i przy dosc lajtowym starcie i niedokreconych pierwszych trzech biegach szafa zamknieta 100m przed kladka :icon_mrgreen:Ale w czym? :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 no ze przy kladce odcina na szostym biegu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 (edytowane) :biggrin: :crossy: :clap: nie ma jak dużo gadać...(a raczej pisać) - bardzo chętnie zobaczyłbym ten pojedynek :icon_mrgreen: -z prowadzonej dyskusji zapowiada się bardzo,bardzo ciekawie. Pozdr. Edytowane 4 Listopada 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 no ze przy kladce odcina na szostym biegu :banghead:Ale w czym? :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 w bajku :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 w bajku :)Aaaaaa......................jak w bajce...............ok :biggrin: :wink: :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi