Bohun Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 ja też będę 100%, na jedno małe piwko :icon_twisted: proponuję undergorund, ale moze byc i carpe. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 No w końcu jakis browarek :biggrin: Poniedziałek ok, tylko we wtorek może być mało efektywny dzień w pracy :bigrazz: :bigrazz: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Poniedziałek ok, tylko we wtorek może być mało efektywny dzień w pracy :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Pozdro e tam wezniesz sobie urlop na życzenie :icon_twisted: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel81 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Hej! Dzięki Mycior za info bo ostatnio mało na necie siedziałem i mogłem przegapić. Ja będę na 100%.Poniedziałek w Carpe Diem mi odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bohun Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 no Daniel, dobrze ze sie odezwales, juz myslalem ze wyjechales, a pisalem do Ciebie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 O ktorej planujecie zaczac piwowanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 To gdzie to spotkanie ?? W Carpe Diem ? Jakieś namiary ,nie każdy zna Rzeszów :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 spoko moze bede :bigrazz: ja juz mam wolne.. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 hmmm no to jak nie kazdy zna rzeszów to ja proponuje na rynu pod studnią np koło 19 (pasi, czy pozniej lub wczesniej?) i pozniej pojdzimey do knajpy. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bohun Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 dla mnie lux :icon_razz: do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 dla mnie tez pasi. bede na moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 bede na moto to kiepsko , bo my bez moto pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 dla mnie tez pasi. bede na moto Pawełku po co Ci moto, a pianki to nie wypijesz z nami? :biggrin: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bohun Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 dzięki chlopaki , impreza lux, chociaz dla mnie troche za bardzo :/ jak ktos wie gdzie zgubilem komorke, dajcie znac, jestem pod nr 511564233. nie pamietam juz pozniej nic, wiec sorki jezeli sprawilem klopot :/ dzieki ze nie zostawiliscie mnie i ze moglem przenocowac ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meander Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 dzięki chlopaki , impreza lux, chociaz dla mnie troche za bardzo :/ jak ktos wie gdzie zgubilem komorke, dajcie znac, jestem pod nr 511564233. nie pamietam juz pozniej nic, wiec sorki jezeli sprawilem klopot :/ dzieki ze nie zostawiliscie mnie i ze moglem przenocowac ! witamWidze że impreza rozkręcila sie prawidłowo.Bo co to za balowanie, gdy sie przynajmniej komóry nie zgubi.Wypada napisacDo następnego posiedzenia. Pozdrawiam meander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi