Sopel44 Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Witam.Czy mogł by mi ktoś naświetlić temat? Motocykl zarejestrowany w PL. Rama którą będę wymieniał na papierach UK.Czy procedura jest taka jak przy rejestracji motocykla z zagranicy?Czy mozna to załawić inaczej? Dzwoniłem do wydziału komunikacji w miescie w ktorym jestem zameldowany - poinformowano mnie ze tak jak bym sprowadzał moto z UK.Zadzwoniłem do wojewódzkiego w. kom. i tam powiedzieli zupełnie co innego. Rama juz jest w polsce - pochodzi z motocykla sprowadzonego z UK (na części)Prosze o poradę bo już głupieję w tych urzędach :icon_twisted: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 z tego co mi wiadomo, to wg przepisów rama jest traktowana właściwie jako cały motocykl. czyli wymieniając ramę, musisz przebrnąć przez całą procedurę rejestracyjną. w twoim przypadku, musisz przełożyć do ramy resztę twojego moto i dopiero rejestrować. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi