Cinek Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 A mi się B-King podoba. Serio. Jest tak brzydki że....aż ładny. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 A mi się B-King podoba. Serio. Jest tak brzydki że....aż ładny. :banghead: Bo prawdziwe piekno tkwi w brzydocie... :icon_eek: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Ciekawe czy nie powtorza sie rewelacje z pekajacymi ramami jak w GSR 600... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szycha 14 Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 hehehe fajna impraeza motorek taki seee laski wporzo tylko czy Saleta ni powinien ćwiczyć Z Panią Agatą Sania przednia na lodzie podczas wustępu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Wygląda jak pokemon (B- King, nie Saleta :P ) Ale trzeba przyznać że fajnie chodzi (zwłaszcza jak przyśpiesza), ładnie brzmi i jest ogromny:) Dla dresa do lansu się nie nadaje, bo siedzenie dla pasażera jest tak okropnie zrobione, że zgubiłby lachona po paru metrach, zwłaszcza przy mocniejszym okręceniu gazu:). Wszystko wina dziwnego wyprofilowania siedzenia dla pasażera- nie ma jak ścisnąć maszyny nogami.To fakt dla dresa - sie nie nada :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1sport Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Ten B-king to jakby klon Salety. Ten sprzęt naprawdę wygląda masywnie i muskularnie. Fajne laski. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzykawa Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Impreza Super :icon_eek: Laski Super :banghead: Wygląd B-Kinga totalna porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi