Greedo Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Oświeć mnie do jakiej? :icon_twisted: Klaudi, czyżbyś chciał kupić? :icon_twisted: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Klaudi, czyżbyś chciał kupić? :biggrin:Nie, jak zostane Batmanem to może wtedy :buttrock: p.s. Odpowiedz na pytanie lepiej :flesje: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTBlackbird Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Może i nie głupi sprzęcik, ale dla mnie do nowej Hayki się nie umywa :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Nie, jak zostane Batmanem to może wtedy :D p.s. Odpowiedz na pytanie lepiej :banghead: Rozwiąż rebus :banghead: masz w mojej 1 wypowiedzi Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Rozwiąż rebus :banghead: masz w mojej 1 wypowiedzihmmmm................................... :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiuniemowa Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Nie lubię Salety, jego walki bokserskie wołają o pomstę do nieba. P**DA nie bokser. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Nie lubię Salety, jego walki bokserskie wołają o pomstę do nieba. P**DA nie bokser.Sorry za offtopic, ale skąd masz taki ładny Avatar? :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiuniemowa Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Wczoraj nagrałem kamerką i zmontowałem gifmakerem, moja sąsiadka. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lorenzo Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Ja bym spalił gumę na tych laskach.. :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromek Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Wczoraj nagrałem kamerką i zmontowałem gifmakerem, moja sąsiadka. :biggrin: o słotki... zawału dostane :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewka Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 A ja myslalam ze temat dotyczy B-kinga, a tu widze, że Panowie "zboczyli" troche z tematu... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromek Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 A ja myslalam ze temat dotyczy B-kinga, a tu widze, że Panowie "zboczyli" troche z tematu... :icon_exclaim: Dobrze powiedziane- "zboczyli" PS: B-king taki sobie- oby tylko nie wypadł w konfrontacji z rzeczywistością jak Saleta z lodem....... oby też tak nie tańczył na zakrętach :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Dla dresa to niebardzo. Za mało plastiku a tym moto. Owiewki itd. Wiadomym jest ze im mniejssze IQ tym wiecej plastiku trzeba. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Plastikowe to moim skromnym te panienki były :) co do moto kwestia gustu chyba (nie mój).A plecaczek to troszkę na przyczepkę by musiał wystawać no chyba że ktoś ma taki malutki :) ew zalecić dla plecaczka zamontowanie kółeczek do bielizny: gacie po tacie cztery kółeczka stringi jedno wąskie :icon_biggrin: Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiuniemowa Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Przód stosunkowo fajny niepowiem że nie ale dupa, tragedia. zje*ane wydechy a o tym mocowaniu na blachy to lepiej nie mówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi