pancur Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 dwie litery to nie połowa alfabetu ;) SJ ? Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek13 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Mi się moje numerki bardzo podobają, i walić jakieś przesady ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sroczka1609 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 dwie litery to nie połowa alfabetu ;) SJ ? haha bo mieszkam gdzie popadnie a blachy Jaworznickie .... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 To ide looknąć czy się mi nie zagnieździłaś w sypialni ;) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek13 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Wesołych Świąt:) Bezpiecznych wypadów,taniego paliwa i wszystkiego co najlepsze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 A dzięki, dzięki. Ode mnie też wszystkiego co najlepsze ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-M-S Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 to i ja sie dolacze, spokojnych rodzinnych swiat, a w nowym roku jak najwiecej kilometrow, mnostwo slonecznej pogody i bezpiecznych powrotow do domu zycze calej spolecznosci forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlon Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Serwus, jak byś chciał zrobić sobie z dziora np 0.75L to podbijaj, mamy z kolegą D.D. niejakie doświadczenie... Najlepszego w nowym rocku!!! Cytuj Jazda motocyklem wciąga...jak woźny ćwiartkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzisiek58 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 witam trzydzieści lat bez motocykla a obecnie od sześciu lat na dwóch kołach ,teraz honda shadow spiryt1100 pozdrawiam wszystkich zdzisiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Powitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesek5 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Siemanko :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk78 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Witamy. Cytuj Bawarska Maszyna Wędrowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Cześć.Zdzichu :D też Ci imię wybrali :D ;) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek13 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Dawniej takie dawali :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzisiek58 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 też miałem pretensje do ojca :wink: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi