Peny Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 uważaj na swoją Virażke bo tutaj jest taka jedna łakoma na niskie siedziska :biggrin: nie mówie kto bo dostane jeszcze jaką patelnią przez łeb :icon_eek: Jupik!!! ze ja wczesniej nie widziałam, ze to niby ja? Wiesz jaki stosunek mam do virago, a patelnia dostaniesz i gips ci nie pomoze :lalag: jaki stosunek masz do Virago???????????????????????????? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitka Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 jaki stosunek masz do Virago???????????????????????????? :icon_rolleyes: Ja swojej bronie jak lwica, więc nic jej nie grozi :) ------------------------------Ya-ma-ha, you're my soul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 groznie zabrzmialo :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 (edytowane) mój stosunek do virago jest prosty: jak ktos lubi to niech jezdzi, a mnie wszyscy usilnie chca na to wsadzic, bo mam krótkie nózki i na tym sprzecie dostaje do ziemi. Ja bronie sie jak moge BO PODOBAJA MI SIE PLASIKI!!!!!szczegolnie zółte i pomranczowe, ale czerwonym tez nie pogardze:))))))))) Edytowane 26 Marca 2008 przez Xylena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 BO PODOBAJA MI SIE PLASIKI!!!!!a co to jest :) :) Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Hehe, widzisz Xylka i musiałaś się tłumaczyć, to za kare za chęć użycia przemocy na mnie ;) i przez Ciebie teraz Żółty nie będzie z nami jeździł jak Ty będziesz bo będzie sobie myślał że chwila nie uwagi i jego żółciutki motorek zniknie ;) :) na szczęście mój jest niebiesko-jakiś tam :icon_razz: ale za to co napisałem to pewnie kolor mojego nie ma już znaczenia :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 (edytowane) BO PODOBAJA MI SIE PLASIKI!!!!!szczegolnie zółte i pomranczowe....A najlepiej czarno-srebrno-pomaranczowo, prawda? ;) Edytowane 26 Marca 2008 przez KrzysiekZet31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitka Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 mój stosunek do virago jest prosty: jak ktos lubi to niech jezdzi, a mnie wszyscy usilnie chca na to wsadzic, bo mam krótkie nózki i na tym sprzecie dostaje do ziemi. Ja bronie sie jak moge BO PODOBAJA MI SIE PLASIKI!!!!!szczegolnie zółte i pomranczowe, ale czerwonym tez nie pogardze:))))))))) Ech... te nogi :icon_mrgreen: Uczyłam się jeździć na Virago i teraz jak marzy mi się zmiana na jakiegoś streeta to okazuje się, że nogami nie sięgam podłogi. I strach mnie paraliżuje, że niestabilnie, że tylko na opuszkach palców się trzymam i że stanę kiedyś i się nie odepchnę i jak ta sierota zostane sama :icon_razz: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Drogie panie a ... kolka boczne ? :bigrazz: :biggrin: Żółty ma "babski" sprzecik i podobno niedawno wlasnie kolek sie pozbyl ... :) :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Drogie panie a ... kolka boczne ? ;) :crossy: Żółty ma "babski" sprzecik i podobno niedawno wlasnie kolek sie pozbyl ... :) ;) a jak :biggrin: pomagałem mu odkręcać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby1 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Ja tam bym chętnie te kolka :) może być boczne zmontował do mojego sprzętu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Drogie panie a ... kolka boczne ? :wink: :crossy: Żółty ma "babski" sprzecik i podobno niedawno wlasnie kolek sie pozbyl ... ;) :buttrock: No nie, ale z Was koledzy...mieliscie nikomu nie mowic :banghead: teraz sie rozniesie :banghead: Arus, juz nie jestes moja psiapsiolka :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Arus moją psiapsiółą bedzies zawse :flesje: a Zolty jak tak wybzydza to niech pali gume :icon_eek: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 oj Karlo czepiasz sie PLASTIKICzy to Ty Xylena znów na koncie swego męża :wink: :crossy: Ja w takim razie proponowałbym spotkać się z żółtym (łajza 2 :icon_razz: ) i przysiąść się do Jego sv-ki, nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się że to byłby motocykl w sam raz dla Ciebie :crossy: Arkadiusxmoto (łajza 1 :crossy: ) przestań dręczyć żółtego , bo rzeczywiście się obrazi i już do nas nie wróci z tej stolicy :) p.s słowa zawarte w nawiasach są cytatami osób o których jest mowa w powyższym poście z dnia 27.03.2008, wszelkie kopiowanie i używanie tych słów w dniach powszednich jak i świętach -DOZWOLONE ;) :biggrin: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 (edytowane) Odnosnie dosiadania chocby na 5min mojego malenstwa (doslownie i w przenosni) to do mnie prosze :)Ja juz Arusiowi mowilem ze mu spale garaz (a ostatnio nabral na wartosci ;) ) wiec nie wiem po co on tak fika... :icon_mrgreen: ten typ tak ma :icon_mrgreen:A te slowa z nawiasow Karla sa do cytowania dla wybrancow narodu :buttrock: Edytowane 28 Marca 2008 przez hornets Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi