Skocz do zawartości

Powitalnia Radomska

jojo41
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

uważaj na swoją Virażke bo tutaj jest taka jedna łakoma na niskie siedziska :biggrin: nie mówie kto bo dostane jeszcze jaką patelnią przez łeb :icon_eek:

Jupik!!! ze ja wczesniej nie widziałam, ze to niby ja?

Wiesz jaki stosunek mam do virago, a patelnia dostaniesz i gips ci nie pomoze :lalag:

jaki stosunek masz do Virago???????????????????????????? :icon_mrgreen:

mój stosunek do virago jest prosty: jak ktos lubi to niech jezdzi, a mnie wszyscy usilnie chca na to wsadzic, bo mam krótkie nózki i na tym sprzecie dostaje do ziemi. Ja bronie sie jak moge BO PODOBAJA MI SIE PLASIKI!!!!!szczegolnie zółte i pomranczowe, ale czerwonym tez nie pogardze:)))))))))

Edytowane przez Xylena

Hehe, widzisz Xylka i musiałaś się tłumaczyć, to za kare za chęć użycia przemocy na mnie ;) i przez Ciebie teraz Żółty nie będzie z nami jeździł jak Ty będziesz bo będzie sobie myślał że chwila nie uwagi i jego żółciutki motorek zniknie ;) :) na szczęście mój jest niebiesko-jakiś tam :icon_razz: ale za to co napisałem to pewnie kolor mojego nie ma już znaczenia :banghead:

mój stosunek do virago jest prosty: jak ktos lubi to niech jezdzi, a mnie wszyscy usilnie chca na to wsadzic, bo mam krótkie nózki i na tym sprzecie dostaje do ziemi. Ja bronie sie jak moge BO PODOBAJA MI SIE PLASIKI!!!!!szczegolnie zółte i pomranczowe, ale czerwonym tez nie pogardze:)))))))))

Ech... te nogi :icon_mrgreen: Uczyłam się jeździć na Virago i teraz jak marzy mi się zmiana na jakiegoś streeta to okazuje się, że nogami nie sięgam podłogi. I strach mnie paraliżuje, że niestabilnie, że tylko na opuszkach palców się trzymam i że stanę kiedyś i się nie odepchnę i jak ta sierota zostane sama :icon_razz: :icon_mrgreen:

Drogie panie a ... kolka boczne ? :wink: :crossy: Żółty ma "babski" sprzecik i podobno niedawno wlasnie kolek sie pozbyl ... ;) :buttrock:

No nie, ale z Was koledzy...mieliscie nikomu nie mowic :banghead: teraz sie rozniesie :banghead: Arus, juz nie jestes moja psiapsiolka :P

oj Karlo czepiasz sie PLASTIKI

Czy to Ty Xylena znów na koncie swego męża :wink: :crossy:

Ja w takim razie proponowałbym spotkać się z żółtym (łajza 2 :icon_razz: ) i przysiąść się do Jego sv-ki, nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się że to byłby motocykl w sam raz dla Ciebie :crossy:

Arkadiusxmoto (łajza 1 :crossy: ) przestań dręczyć żółtego , bo rzeczywiście się obrazi i już do nas nie wróci z tej stolicy :)

p.s słowa zawarte w nawiasach są cytatami osób o których jest mowa w powyższym poście z dnia 27.03.2008, wszelkie kopiowanie i używanie tych słów w dniach powszednich jak i świętach -DOZWOLONE ;) :biggrin:

SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin:

Odnosnie dosiadania chocby na 5min mojego malenstwa (doslownie i w przenosni) to do mnie prosze :)

Ja juz Arusiowi mowilem ze mu spale garaz (a ostatnio nabral na wartosci ;) ) wiec nie wiem po co on tak fika... :icon_mrgreen: ten typ tak ma :icon_mrgreen:

A te slowa z nawiasow Karla sa do cytowania dla wybrancow narodu :buttrock:

Edytowane przez hornets