Titi Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Siemka :buttrock: Nie cukruj tak Xylowi bo pijaczyna w samozachwyt wpadnie i już tylko i wyłącznie z lustrem będzie pił :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Ja do świąt nie piję.Kolejne wekendy będzie się działo tyle, że w kwietniu chyba żadna niedziela na kołach ...poza Motosercem wypiję w piatek :D Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Czolem Kolego ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuutek Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Witaj, witaj ;-) Oby do "wiosny" ^^ Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj ..., bo Kawasaki musi być zielone, czyli ZX10R II gen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 siema wszystkim nowym Wysłane z mojego laptopa DELL XPS (jakis tam) za pomocą klawiatury i myszki :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek21 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Przywitam się i ja, nie mieszkam w Radomiu ale wystarczająco blisko. Moje moto to Yamaha Warrior 1700. Będę śledził Pierdolnik to może któregoś pięknego dnia się spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuutek Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Witaj ;-) Cytuj ..., bo Kawasaki musi być zielone, czyli ZX10R II gen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teśka Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Witaj :biggrin: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Witaj.No to Teśka nie jesteś juz taka ostatnia ;) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teśka Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Hej,ostatni był Brylek :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Siema Imienniku ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Hej,ostatni był Brylek :biggrin: A ostatni będą pierwszymi.... :wink:Co ja qrwa wypisuję.... :banghead:Ale witam i pierwszych i środkowych i ostatnich.... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Ja to musze jednak do tego lekarza od oczu Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek21 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Siema Imienniku ;-) Siema, siema. Za takię imię to już Cię lubię przyjacielu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Dobrze że dzieci z tego nie będzie ;) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi