Xylena Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 :eek: witam radomskich motonitów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow_MW Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 :lalag: witam radomskich motonitów Witamy motonitkę :crossy: ps. a na przyszłość to powitalna jest przyklejona u góry :rolleyes:Nie bardzo wiem o co Ci chodzi z tym "p.s." . Co do przywitania się to informuję że grzecznie się przywitałem ale może ktoś tego mnie nie zauważył :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Witamy motonitkę :buttrock:Nie bardzo wiem o co Ci chodzi z tym "p.s." . Co do przywitania się to informuję że grzecznie się przywitałem ale może ktoś tego mnie nie zauważył :notworthy: przywitałeś się i OK ale nie w dziale "powitalna" tylko na głównym forum więc przeniosłem ten temat tu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow_MW Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 przywitałeś się i OK I ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Shadow na Virażce :notworthy: Witam kolejnego kolege :crossy: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby1 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Witam wszystkich Gruby 1.BMW 650 GS 1 motor od 30 lat,ale dzień próby jeszcze nie nadszedł -brak kasku.Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Witam wszystkich Gruby 1.BMW 650 GS 1 motor od 30 lat,ale dzień próby jeszcze nie nadszedł -brak kasku.Pozdrawiam wszystkich. witamy witamy.... i już możesz odkładać pieniądze na żurek :flesje: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aarrkk Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Ja również chciałem przywitać szanownych kolegów pozytywnie motozakręconych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 :icon_twisted: Witamy, a jak będzie zimno to i z wkładką :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 (edytowane) :flesje: witamy gruby-kask jakis sie znajdzie jakby co :icon_twisted: Mamy wolnego caberga bez szczeki mozemy uzyczyc... :icon_mrgreen: Edytowane 25 Lutego 2008 przez Xylena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Ja również chciałem przywitać szanownych kolegów pozytywnie motozakręconych. witamy witamy...no i już mamy dwa obiadki :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 :) ło matko a ja sie odchudzam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael Jordan Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Heloł :) motorki motorki motorki duuuuuuuuużo motorków w Radomiu :) MJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 :icon_evil: :banghead: witam witam :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub_mm Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Siefka Jojek i cała reszta dwukołowców silnikowych z Radomia i okolic.Fajnie że powstało coś lokalnego w końcu :-) Pozdrawiam,Jakub Witam wszystkich Gruby 1.BMW 650 GS O witam witam. To jest nas dwóch. W jakich barwach? (moje niebieskie) Pozdrawiam,jakub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi