przemoXX Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 swoją drogą co z zupką :icon_question: Chyba straszny kryzys ludzi dopadł, że na michę żurku brakuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 To może ja zacznę. Ekhm.. jeżdżę już ponad 2 lata i nie proponowałem jeszcze żurku. Z tego powodu nie mogę spać po nocach...Napiszcie kiedy i gdzie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 ale mam lęk wysokości :icon_eek: to nie patrz w dół :icon_twisted: witam nowych :notworthy: a przy tych temperaturach to lepiej zimny browarek , niż zupke :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudzia Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Siema :wink: o co chodzi z tym żurkiem?? :icon_rolleyes: hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 może dzisiaj o 20? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Siema :wink: o co chodzi z tym żurkiem?? :icon_rolleyes: hmm Ot, kiedyś nowi na forum stawiali żurek. A tak prawdę mówiąc był to pretekst do polatania :icon_mrgreen: Może sobota kole 16tej jeśli pogoda pozwoli :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowex1987 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 (edytowane) Jutro po 20 będzie wysyp na ulicach bo weekend i cieplutko :icon_mrgreen: :crossy: więc do zobaczenia na mieście :D Rudzia :notworthy: przyjedz jutro wieczorem z tym żurkiem na Wrocławską :D W piątki tam zapotrzebowanie jest duże ! Edytowane 10 Czerwca 2010 przez kowex1987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe68 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Witam wszystkich. Siemka Cytuj http://www.youtube.com/user/piotrpepe68https://picasaweb.google.com/lh/myphotos?noredirect=1http://piotrgierasinski.blog.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowex1987 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Witamy kolege :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Siema :wink: o co chodzi z tym żurkiem?? :icon_rolleyes: hmm Ot, kiedyś nowi na forum stawiali żurek. A tak prawdę mówiąc był to pretekst do polatania :icon_mrgreen: Może sobota kole 16tej jeśli pogoda pozwoli :icon_question: Zurek byl zwykle spozywany w knajpie "Baba Jaga" jak sie jedzie na Zwolen, bo dobry tam maja. Nie powiem kilka zurkow na obcy rachunek zjadlem ale to jak pisal jojo to wcale nie o to chodzi... Moze w sobote po 13 jakas mala przejazdzka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asiaa Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Witam i ja:) Asia Radom/Warszawa. Niestety nie posiadam tego typu sprzętu ale cały czas na niego zbieram - może kiedyś mi się uda:):) Pozdrawiam i szerokiej życzę:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Niestety nie posiadam tego typu sprzętu ... :icon_mrgreen: :icon_twisted: Witam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Witam i ja:) Asia Radom/Warszawa. Niestety nie posiadam tego typu sprzętu :icon_mrgreen: Witaj, u mnie się znajdzie troszkę miejsca z tyłu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 (edytowane) :icon_mrgreen: Witaj, u mnie się znajdzie troszkę miejsca z tyłu :buttrock: Jojo proponuje Ci z tyłu, a jak tylko zechcesz to możesz ze mną z przodu ;) :biggrin: Edytowane 13 Czerwca 2010 przez przemoXX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 :icon_mrgreen: Witaj, u mnie się znajdzie troszkę miejsca z tyłu :buttrock: ciekawe co na to Twoja żona Jojo... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi