Karlos87 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 (edytowane) Siemano! Wita Karlos ze swoją Hondą Shadow VT600. Mieszkam w Radomiu, moja przygoda z motocyklami zaczęła się w tym sezonie. Początkowo jeździłem Hondą CBR 125 ale szybko zrozumiałem że to nie jest TO , po 2 miesiącach motorek został sprzedany. Po długich poszukiwaniach nastał czas właśnie na SHADOW-ke. Pozdrawiam. :crossy: SZEROKOŚCI I PRZYCZEPNOŚCI życzę ! Edytowane 7 Lipca 2009 przez Karlos87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Witamy witamy :crossy: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 to kiedy żurek? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bunny Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Siema! Marka: Polak Model: Bunny Rok produkcji 1989 Pojemność: 4000cm3 Typ silnika: 2cylindrowy, układ V 90^o chłodony powietrzem, Zasilanie: woda, białka, węglowodany etc Zapłon: opóźniony :P Moc: 1KN (koń naturalny :D ) Max moment obrotowy: 1 kobieta w ciągu doby stopień sprężania: 1:1 Rozruch: porządny kop :) Skrzynia biegów: 4biegi (wolny, szybki, sprint i do tyłu) Końcowe przeniesienie napędu: adidaski Masa na sucho: 60kg Masa z płynami: 62kg Wysokość: 170cm Długość: :P Szerokość: 72cm w pasie Prześwit: brak (szczelnie ubrany) Rozstaw osi: od 0 do150cm Skoki zawieszeń: często sie zawiesza Kwadratowy Hamulce: brak zachamowania w stosunku do kobiet, do mężczyzn bardzo mocne V-max: na pieszo 30km/h, na kółkach 200km/h Przyspieszenie: brak danych stosunk mocy do masy: 1/60 [KM/kg] zużcyie paliwa: piwko dziennie Ulubiona muzyka: V2 90* A przemieszczam sie czarnym czołgiem tj DR 650RS :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davin Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Witaj w końcu jakieś "enduro" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Poniedziałek 8.00 urodził się nowy motocyklista :), 3,250 kg, 56cm http://picasaweb.google.com/kenjisann Dumny tatuś już szuka pocketbike'a (może nawet drugiego dla siebie bo jajko ostatnio potrzaskał). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lothi Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 To i my się przywitamy - ja i moja Cebra:))) początkująca śmigaczka ;))) Do zobaczenia! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Poniedziałek 8.00 urodził się nowy motocyklista :), 3,250 kg, 56cm http://picasaweb.google.com/kenjisann Dumny tatuś już szuka pocketbike'a (może nawet drugiego dla siebie bo jajko ostatnio potrzaskał). Gratulejszyn... To i my się przywitamy - ja i moja Cebra:))) początkująca śmigaczka ;))) Do zobaczenia! :crossy: Witamy, witamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 To i my się przywitamy - ja i moja Cebra:))) początkująca śmigaczka ;))) Do zobaczenia! :crossy: Witaj lothi :icon_mrgreen: i pamiętaj o nie przekraczaniu 150 :icon_twisted: :buttrock: Banny ... zacny z Ciebie motonita , jako jeden z nielicznych zlitowałeś się nad "syzyfem" z padającą XT pod Cerekwią :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lothi Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 (edytowane) Nie będzie łatwo.. ale postaram się ;) Edytowane 9 Lipca 2009 przez lothi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Nie będzie łatwo.. ale postaram się ;) witamy witamy chyba Cię wczoraj mijałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lothi Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 witamy witamy chyba Cię wczoraj mijałem :) Bardzo możliwe, latałam po mieście:) następnym razem "krzycz" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Bardzo możliwe, latałam po mieście:) następnym razem "krzycz" :D nie muszę krzyczeć :) wyraźnie mnie słychać choć nie widać :) cbr 1100 xx ( kolor titano - co kolwiek to znaczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bunny Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Banny ... zacny z Ciebie motonita , jako jeden z nielicznych zlitowałeś się nad "syzyfem" z padającą XT pod Cerekwią :notworthy: Eee też byś się pewnie zatrzymał ;) A kilka dni później byłem w takiej samej sytuacji, ale nikt nie jechał na 2oo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 nie muszę krzyczeć :) wyraźnie mnie słychać choć nie widać :) cbr 1100 xx ( kolor titano - co kolwiek to znaczy) Może od tytanowego kororu :icon_eek: , a słychać Cię nędznie ... Rombo :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi