davin Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Co jak co.. ale ..chwilowo w naszym pięknym mieście nie spotkałem drugiej takiej biało niebieskiej ŻYLETY :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlon Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Skoro się lata po tym mieście to chyba warto się trochę poznać. Niektórych już się udało. W siodle od kilkunastu lat z małymi przerwami -raczej turystycznie. Cytuj Jazda motocyklem wciąga...jak woźny ćwiartkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Skoro się lata po tym mieście to chyba warto się trochę poznać. Niektórych już się udało. W siodle od kilkunastu lat z małymi przerwami -raczej turystycznie. Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 witamy wśród zmotoryzowanych inaczej :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 witamy wśród zmotoryzowanych inaczej :buttrock: Zmotoryzowany inaczej to Ty jesteś :icon_twisted: Witam :notworthy: kolejnego turyste :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 No nareszcie!!!Witam kolege :flesje: Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlon Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 No nareszcie!!!Witam kolege :flesje: a skąd wytrzasnąłeś zieloną butelkę "Żubra"? Witam Hornets -przyjacielu, masz coś co będzie wkrótce moim następnym moturem w związku z tym myślę że nasze spotkanie jest nieuniknione.. mówiąc krótko chciałbym pogadać o twojej maszynce, trochę się przyjrzeć jeśli znajdziesz chwilę. Cytuj Jazda motocyklem wciąga...jak woźny ćwiartkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 :flesje: Witamy witamy nowoprzybyłych :flesje: :flesje: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Hornets -przyjacielu, masz coś co będzie wkrótce moim następnym moturem w związku z tym myślę że nasze spotkanie jest nieuniknione.. mówiąc krótko chciałbym pogadać o twojej maszynce, trochę się przyjrzeć jeśli znajdziesz chwilę. Dla przyjaciol zawsze znajde czas :icon_mrgreen: Ja moge tylko w weekendy. Chcesz jeszcze w grudniu czy moze juz na wiosne :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Witamy, Witamy Carlon.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlon Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Dla przyjaciol zawsze znajde czas :icon_mrgreen: Ja moge tylko w weekendy. Chcesz jeszcze w grudniu czy moze juz na wiosne :icon_question: Wolałbym jeszcze w tym roku bo po sylwestrze wyjeżdżam z kraju żeby się rozejrzeć za czymś i na wiosnę pewnie nie śćiągnę z powrotem. Może jutro zechce Ci się przewietrzyć kapcie i stykniem się pod Carefourem o 10tej? Cytuj Jazda motocyklem wciąga...jak woźny ćwiartkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lim3 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Witamy :crossy: :notworthy: Carlon :buttrock: Jupik jak tam po zabiegu? coś nie wyszło bo czytam i masz coś z prawą ręką? ręka zamiast w dół powinna iść w górę :biggrin: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro0 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Hejka wszystkim, długo mnie nie było bo nie było się czym chwalić. Właśnie sprowadziłem sobie BMW R1200GS więc wypada się na nowo przywitać. :buttrock: Jak jedzie z nami Drag Star 650 to nieładnie tak wyrywać do przodu, no chyba że przy wyprzedzaniu :biggrin: Teraz to i przemoXX nie będzie musiał dla mnie zwalniać :buttrock: Pozdro wszystkim :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Hejka wszystkim, długo mnie nie było bo nie było się czym chwalić. Właśnie sprowadziłem sobie BMW R1200GS więc wypada się na nowo przywitać. :buttrock: Teraz to i przemoXX nie będzie musiał dla mnie zwalniać :buttrock: Pozdro wszystkim :crossy: Mariusz dojebałeś teraz do pieca konkretnie :icon_mrgreen: Gratulacje :lalag: Gumowych drzew na nowym sprzęcie :crossy: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro0 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Mariusz dojebałeś teraz do pieca konkretnie :icon_mrgreen: Gratulacje :lalag: Gumowych drzew na nowym sprzęcie :crossy: Jak szaleć to na max'a. :buttrock: Miało być Viadro, ale apetyt rośnie w miarę szukania :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi