Michal_Rdm Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 (edytowane) hehehehe :) nie stac mnie na moto poki co, a co mowic o mandatach :bigrazz: limit szczescia wykorzystalem samochodem, bo dopiero od paru miesiecy mam B :), poki co zawsze sobie mowilem, ze glupi ma zawsze szczescie i przez 5 lat bylem najszczesliwszym czlowiekiem na ziemi:P musi sie to kiedys skonczyc i wkoncu mnie zatrzymaja, do jakiejs kontroli. Sluczki tez poki co nie mialem, wiec wiesz hehehehe :) kiedys musi byc 1 raz ;) wiec wole uwazac:P pzdr. Ad. szukam pracy :) Edytowane 22 Lipca 2008 przez Michal_Rdm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 PS a co to jest kategoria A?? :) to jest potrzebne do czegoś?? :bigrazz: Mało wam adrenalinki na motorku? Latanie bez okładek trochę jej dokłada :) Kupcie sobie Hajabuzy albo inne Zygzaki zróbcie tor na ulicach, ale będzie jazdka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 zaraz Was siekne! - za to zaśmiecanie powitalnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 :lalag: gomenasai :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hertz1 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 KŁANIA SIE KAJTEK HONDA X 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinkey Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 O! Znaczy wróciłeś z pomorza cały i zdrowy! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hertz1 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 O! Znaczy wróciłeś z pomorza cały i zdrowy! :P A no wrociłem- pogoda piekna ale coz... jezda solo mnie nie kreci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 KŁANIA SIE KAJTEK HONDA X 11Witam kolegę od Absynta :bigrazz: :clap: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madlen Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Witam Wszystkich starych jak i nowych znajomych :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hertz1 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 NO TO PORA I NA MNIE... WITAM. KAJTEK CeBula 1100 SF (x11) :clap: Witam witam kolege!!!!! :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 NO TO PORA I NA MNIE... WITAM. KAJTEK CeBula 1100 SF (x11) :D Witam witam kolege!!!!! :bigrazz: Siemanko! Witamy w klubie niezbyt :clap: sprawnych psychicznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_Rdm Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 hej :) witamy witamy :icon_mrgreen: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Witam witam :rolleyes: :crossy: madlen ... gdzieś już Cie chyba widziałem ... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Witam witam :rolleyes: :crossy: madlen ... gdzieś już Cie chyba widziałem ... :icon_rolleyes: Pewnie w telewizorku. Raruś uwaga bo Peny nas sieknie za zaśmiecanie powitalni :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Ahoj nowym i starym za razem motoludkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi