batko lenin Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Przybyło w naszej wsi ;) Witam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokól Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Cześć :) Na czym pomykałeś przed kilkuletnią przerwą Sokole? Chyba nie na sokole? :blink: :laugh:Witam było kilka mniejszych i większych toczydełek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiktorMoto Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Powitać radomskich motocyklistów! Mój pierwszy poważniejszy sezon więc wypadałoby się przedstawić :) Postaram się zjawić na którejś z niedzielnych stokrotek. Jeszcze raz witam i pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Powitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk78 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Powitać radomskich motocyklistów! Mój pierwszy poważniejszy sezon więc wypadałoby się przedstawić :) Postaram się zjawić na którejś z niedzielnych stokrotek. Jeszcze raz witam i pozdrawiam :DWitam, Cytuj Bawarska Maszyna Wędrowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batko lenin Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi22 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Witam, wszystkich Norbi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batko lenin Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Powitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas1982 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Witam Wszystkich, tych z Radomia i okolic! Jestem właścicielem Hondy CBF 600 S (2004), wcześniej śmigałem Yamaha XT 660 X. Będzie to mój drugi sezon na CBF'ce, moto spokojne, tak samo jak i mój styl jazdy. Od kwietnia zacznę kręcenie koło komina, jak ktoś chętny na podróże weekendowe, bez zapier... to proszę o info, zawsze chętnie się gdzieś przejadę na moto, lepsze to niż siedzenie z piwskiem pod parasolem w barze ;) W te wakacje planuję jakąś wycieczkę, pewnie krajową, może dookoła Tatr? Bieszczady? Pożyjemy, zobaczymy :) Zacznę tu częściej zaglądać, Wszystkim życzę udanego i bezpiecznego sezonu motocyklowego 2018! PS:Mój sprzęcik, wcześniej jeden z poprzednich właścicieli też był z Radomia :) Moto spisuje się bardzo dobrze, po serwisie regulacjach i wymianach płynów, gotowy na nadchodzący sezon :)https://www.facebook.com/naprawamotocykliradom/photos/a.1324955254196717.1073741828.1309233732435536/2024097484282487/?type=3&theater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-OLO- Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Witaj Bartas,teraz jest mało ruchliwie, wiosna za pasem, będziemy się zgadywać. Pozdraiwm-OLO- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Powitać. OLO "mało ruchliwie" to mało powiedziane. Forum padło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-OLO- Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 jak padło skoro piszemy ? :DReanimacja !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Byzdra Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 (edytowane) Witam Wszystkich, tych z Radomia i okolic! Jestem właścicielem Hondy CBF 600 S (2004), wcześniej śmigałem Yamaha XT 660 X. Będzie to mój drugi sezon na CBF'ce, moto spokojne, tak samo jak i mój styl jazdy. Od kwietnia zacznę kręcenie koło komina, jak ktoś chętny na podróże weekendowe, bez zapier... to proszę o info, zawsze chętnie się gdzieś przejadę na moto, lepsze to niż siedzenie z piwskiem pod parasolem w barze W te wakacje planuję jakąś wycieczkę, pewnie krajową, może dookoła Tatr? Bieszczady? Pożyjemy, zobaczymy Zacznę tu częściej zaglądać, Wszystkim życzę udanego i bezpiecznego sezonu motocyklowego 2018! PS:Mój sprzęcik, wcześniej jeden z poprzednich właścicieli też był z Radomia Moto spisuje się bardzo dobrze, po serwisie regulacjach i wymianach płynów, gotowy na nadchodzący sezon https://www.facebook.com/naprawamotocykliradom/photos/a.1324955254196717.1073741828.1309233732435536/2024097484282487/?type=3&theaterJa na niej śmigałem, powodzenia Edytowane 6 Marca 2018 przez Hubert Byzdra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martanka Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Witaj Bartas :)Fajnie, że jesteś z CBF-ki zadowolony. Ja z mojej również :biggrin:A kwiecień już za pasem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi