harnas60 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 ok ;) a co tam ciekawego będzie ? no i jaka godz ?będę JA :biggrin: godz 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Nocne polaków rozmowy przy symbolicznej lapmce wina czy tezszklaneczce piwa.Wstęp free.Start ok 19 ale lokum otwarte wcześniej.Kawalerowie na Twoją prośbę mogą zostać oznaczeni np białą oljeną farbą jakies kółko im sie machnie na klacie.Jako że sezon otwarty to może by się jakieś wypady dogadało w większym gronie.W Katakumbach to już 3 raz ale tradycje ciut dłuższe ;) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlon Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Pancur bedzie...wystarczy... :P Cytuj Jazda motocyklem wciąga...jak woźny ćwiartkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Dobra ...masz to kólko. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sroczka1609 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 haha nie ma to jak zdobienie klaty :D ale wypadł mi wyjazd na śląsk :dry: i pewno wrócę w nocy :angry: haha nie ma to jak zdobienie klaty :D ale wypadł mi wyjazd na śląsk :dry: i pewno wrócę w nocy :angry: co do wypadu ..... ja bardzo chętnie :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luna3030 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) Buhahaha kocham to forum...sroczka dawaj do katakumb bo nie chcę być jedynym dziurawcem w temacie moto :-) Ja się stawię ok 19.00 Czarne długie kręcone kudły wydziabana..ha bez konspiry O:-) Edytowane 23 Marca 2015 przez luna3030 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlon Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Taaa kółko to bardzo dobry pomysł ale poproszę na czole-żonie ułatwi celowanie jak się dowie i śmierć szybsza będzie :o Cytuj Jazda motocyklem wciąga...jak woźny ćwiartkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sroczka1609 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Luna jak się wyrobię z czasem to napewno ;) fajnie że jest kobitka z charakterem .... ja też wydziabana :buttrock:pomyłka 28 to sobota ....więc będę na pewno godź 19 ;) na śląsk jadę w piątek więc luz ! czarne włosy do ramion wygolony bok to ja :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luna3030 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Ha widze że będzie ciekawie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sroczka1609 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 no ba ;) wiosnę czas zacząć !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luna3030 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 (edytowane) Co do tych wypadów to super sprawa..tylko where? Ja myślę nad Sielpią lub Ujazdem na dniach. Edytowane 24 Marca 2015 przez luna3030 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Nie pękaj Karol poprostu będziesz w kółko wydziabany :)Panie i Pany ja chyba uprzedze właściciela że jednak cos normalnego bym zjadł.Ile można zjeśc pierogów czy frytek.Ktoś chętny np na golonkę ;) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luna3030 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Łooo golonka...szok typowo po męskiemu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sroczka1609 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 golonka hmmm.... do pifffka super :biggrin: :biggrin: choć ja spasuję , mój żołądek by nie był za szczęśliwy :mellow: ale ogólnie lubię :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luna3030 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 (edytowane) Ok..do pracy rodacy..nara do 22.15 (bełt) =-O Edytowane 24 Marca 2015 przez luna3030 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi