Marcin SF Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 eeeeeeeeeeee przesadzacieJa nie imprezuje, z kasa nie szaleje. Jestem spokojnym studentem :Ddobra ide otworzyc tego Lecha, nie chce mi sie czekac do wieczoraNo i to jest właśnie dobre podsumowanie twoich osiągnięć :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Marcin niedostatecznie mnie jeszcze poznales :smile: Przeciez wiesz, ze to sa zarty :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Jak myślicie. Malucha czy Poloneza? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Jak myślicie. Malucha czy Poloneza? :wink:Hmm jedno i drugie dobre :banghead: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Kurde, polonez wygodny, ale droższy w zakupie, w utrzymaniu i w ewentualnych remontach. Za cały ukł. wydechowy do boba kumpel dał ostatnio 35 zł :] Aaaa... i mogę kupić 14 letnią furę za 300 zł. Tylko to spalanie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin0789 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) bierz płoloneza, jak się rozleci to więcej na złomie dostaniesz... poza tym poldoneza można zagazować a kaszla nie... Edytowane 4 Grudnia 2007 przez melvin0789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Polonez dobry jest choś ja wole wyborową jak nie mam bimberkuHe he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 ee malczaka bym brał. Nawet sex w tym można uprawiać. Papa się mylił :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Papa dobra rada?:banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) Chłopaki - co się tutaj dzieje?Jakie maluchy ,Polonezy :eek: Adam- pić po maluchu Poloneza :flesje: to tak ale kupować to też POLONEZA! :biggrin: ee malczaka bym brał. Nawet sex w tym można uprawiać. Papa się mylił :D Marcin- ale nos może się zdeformować w maluchu jak się do szyby za mocno przyciśnie :biggrin: Ani słowa o sexie,ani słowa o sexie :banghead: SEX,SEX :biggrin: :) Edytowane 4 Grudnia 2007 przez NULKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin0789 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) ee malczaka bym brał. Nawet sex w tym można uprawiać. Papa się mylił :banghead: zależy ile masz wzrostu, ewentualnie jaki jesteś wygimnastykowany:)bo jak np. 90% życia pijesz piwo i śpisz to może być mały problem...no chyba że partnerka zwinna:)i pytanko jak w maluchu uprawiasz sex to wyjmujesz fotele??? Edytowane 4 Grudnia 2007 przez melvin0789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Ktoś miał poloneza? Ile kosztują części na złomie :banghead: Bo to ma być cichaczem przed rodzicami fura kupiona :) Mam jakieś 500 zł :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 nie wyjmuję foteli ważę 90+ jaki plus nie wiem, 182/4 w zależności jak się wyśpię partnerka nie wygimnastykowana i dawało radę . Teraz już nie mam malucha :) mały OT W ramach humoru i wsparcia dla kumpla. Wystartował w konkursie knorr i zrobił moim zdaniem zajebiście śmieszny film o gotowaniu potrawy. Szkoda że jakość filmu średnia. Jak macie chwilę czasu by się zalogować, zagłosować to będzie fajnie. A filmik mega śmieszny. Gość ma talent :banghead: http://www.minikostkiknorr.pl/?id_przepis=1036 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 ja sobie kupie boba :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 nic sobie nie kupisz bo nie masz kasy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi