Adam Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Wpadnij do mnie. Naucze cie palić gume składakiem. Tylko weź dętkę ze sobą :icon_biggrin: Szkółkowego jubilata gwarantuje :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Przed składaniem warto odkazić :crossy: :icon_biggrin: Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 ooo nieee, w następny poniedziałek idę do pracy, nie mogę tam pójść zionąć wódką i śmierdząc petami :biggrin: Po za tym next weekend szkoła enduro. Jak tylko mi się uda poskładać moje gnaty w jedną całość :] Szkoła Enduro powiadasz--- Ty sobie szlifuj formę ale nie bryzgaj mi błotem po monitorze :biggrin: Przed pracą pocmoktasz TIC- TACA i nie będziesz miał owadobójczego HUHU :icon_biggrin: Ale się porządny zrobił :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 ladnie ladnie... od borkowego piatku do nastepnego piatku caly czas na tzw"gazie" Wiecej nie pije :icon_biggrin: Chcial bym byc juz absolwentem i abstynentem. aaahhh te czasy http://img230.imageshack.us/my.php?image=img02769qk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Jeszcze kilka dni i ja dosiąde swojego błękitnego rumaka Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 ladnie ladnie... od borkowego piatku do nastepnego piatku caly czas na tzw"gazie" Wiecej nie pije :buttrock: Chcial bym byc juz absolwentem i abstynentem.aaahhh te czasy http://img230.imageshack.us/my.php?image=img02769qk.jpg gdzie ja to już słyszałem :) pomożecie odświeżyć mi pamięć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Ja wiadomości sprzed tygodnia wywalam więc mam prawo już zapomnieć kiedy to było :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 buahahahahah http://img215.imageshack.us/my.php?image=20071121371fg0.jpg gdybym tej fotki nie zobaczyl to bym nie uwierzyl, ze JA kupilem browara w knajpie!!! Myslalem, ze gdzies mi 50zl ukradli w tramwaju ale chyba sie myle. Zaczynam sie domyslac w co kase utopilem :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Ale brzydko wyszedłeś ja bym na twoim miejscu tego zdjęcia nikomu nie pokazywał a renome to straciłeś już chyba nawet u zwierząt a szczególnie u Borkowych kotów he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Chłopak sie pochwalił, że w końcu udało mu sie dotknąć jakiejś dziewczyny, a Ty sie Listek polewasz... Daj spokój :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Nie no daj spokój dziewczynie tematu nie poruszamy nie wiadomo po ilu był piwach a w zasadzie po ilu była ona Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 ladnie ladnie... od borkowego piatku do nastepnego piatku caly czas na tzw"gazie" Wiecej nie pije :) Chcial bym byc juz absolwentem i abstynentem.ty sie lepiej zajmij czym innym... miales podobno oszczedzac na motocykl...a tak przepijasz wszystkie pieniazki mamusi... motocykla nima, pracy nima,jedzenia tez nima bo niestac cie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 No własnie a za krew już nie płacą Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 O kurde Belgu, z grubej rury :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 (edytowane) ty sie lepiej zajmij czym innym... miales podobno oszczedzac na motocykl...a tak przepijasz wszystkie pieniazki mamusi... motocykla nima, pracy nima,jedzenia tez nima bo niestac cie. Belgu, w piatek zakonczylem "maraton" Tyle imprez to zbieg okolicznosci i nie bylem w stanie odmowic.Teraz biore sie za swoje plany bo malo czasu zostalo. Edytowane 26 Listopada 2007 przez Waldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi