Adam Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Przystopujcie troche z tym spamem. Jestem już na 30 stronie ;DTylko jakoś mi po tej nauce przy Tyskich ciężko idzie to czytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 ehh a mi sie nie upiecze i do fabryki isc musze :P :icon_eek: :icon_eek: a tu akurat tyle roboty mi sie przy moto nazbieralo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) Marcin Impra studencka i nie tylko. Mlode studentki itd. jutro kolo arkadii w klubie Piekarnia :D no nie, chłopie nie mów mi gdzie jest piekarnia bo ja w tym mieście trochę już żyję :P co do impry ... zobaczymy ... Przystopujcie troche z tym spamem. Jestem już na 30 stronie ;DTylko jakoś mi po tej nauce przy Tyskich ciężko idzie to czytanie. ty lepiej wracaj do nauki pijaq :icon_eek: Edytowane 20 Listopada 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Ej, jak przyszedlem to wszyscy spac ida? Wolne macie kurka wodna...Czyżbym słyszał coś o 2oo w Sobotę?? :P ty lepiej wracaj do nauki pijaq Pijaq?? NoM JuSh SiEm WłAsniEm ShYckUjem, AllE pSySheDnoŁem CoSik ZaGlAdnĄć W Fiki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) taa ale na 8:00 motunga trzeba do warsztatu zawieźć po so sie usyles :P tsa bylo chlac PS. Wyłączcie notyfikację e-mail to przestanie forum mulic :D ADAMw przyszłą sobotę Edytowane 20 Listopada 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 no nie, chłopie nie mów mi gdzie jest piekarnia bo ja w tym mieście trochę już żyję :P co do impry ... zobaczymy ...ty lepiej wracaj do nauki pijaq :icon_eek: Bo tu porządne ,niepijące ludzie som!!!!!SIO :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Ej, jak przyszedlem to wszyscy spac ida? Wolne macie kurka wodna...no niestetty nie wszyscy :D ale coz jutro tez jest dzien na :flesje: :P :icon_eek: :icon_eek: ja tez uciekam dobej nocy zycze wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Marcin startujemy o 20:00 w tym o 19:00 obalam flaszke WBIJAJ !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Wyyy niedobrzy. Ja jutro o 6 wstaje. Nie pękać, tylko pospamować do północy. Jak już mi mają uprawnienia zabrać za spam w niemoim dziale to chociaż słusznie :D ADAMw przyszłą sobotę Może być. Prawko powinienem już dostać, a auto sie pożyczy. Zobaczycie prawdziwego motocykliste w 25 letnim cabrio za 1300 zł huabuahauabuah Weźcie ciepłe czapki to sie polansujemy pod kolumną bez dachu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) Co za spamerzy... człowiek wyskoczy na kilka :P ze znajomymi, wraca myśli sobie zajrzę na sekundę przed snem na forum zobaczę czy jest coś ciekawego, a tu 8 stron do czytania tylko w jednym temacie i kilkadziesiąt minut potrzeba żeby nadrobić. Przejrzę to jutro w pracy dopiero, ale na pierwszy rzut oka widzę, że tu sobie po prostu popijawę zrobiliście no ładnie ładnie... :D jeśli ktoś jeszcze spożywa to smacznego :icon_eek: PS. w podforum Warszawa już przez Was postów nie naliczają... ten dział pewnie też to niedługo czeka :icon_eek: Edytowane 20 Listopada 2007 przez turtel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Co za spamerzy... człowiek wyskoczy na kilka :P ze znajomymi, wraca myśli sobie zajrzę na sekundę przed snem na forum zobaczę czy jest coś ciekawego, a tu 8 stron do czytania tylko w jednym temacie i kilkadziesiąt minut potrzeba żeby nadrobić. Przejrzę to jutro w pracy dopiero, ale na pierwszy rzut oka widzę, że tu sobie po prostu popijawę zrobiliście no ładnie ładnie... :D jeśli ktoś jeszcze spożywa to smacznego :icon_eek: jakie klika :icon_eek: przecież ty nie pijesz :flesje: a dzięki Turtel i wzajemnie jak tez cos masz :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 PS. w podforum Warszawa już przez Was postów nie naliczają... ten dział pewnie też to niedługo czeka :) wszystko przez bystrosc admina... nie wiem co ma na celu nie naliczanie postow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 A pamiętasz po wyłączeniu naliczania w EKG jak ci sie licznik zmienił Waldeczku? :) Z 1000 do 50?? Czy jakoś tak? ;) Jak dla mnie taki duży przebieg u mnie czy innych osób które nie tak często wypowiadają się w mechanice, szkole jazdy itp. to siara lekko :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 co ja poradzę, że się nie znam na mechanice. A na alkoholach, imprezowaniu się znam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 no i co, ze sie zmienil ? wisi mi to !! A te wlaczanie i wylaczanie to bzdura !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi