przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 no jasne, a ty co już ze sklepu?no właśnie idę bo - mój pies zaraz sie posika... jakoś tak się na mnie patrzy - może chce wyjść??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 no właśnie idę bo - mój pies zaraz sie posika... jakoś tak się na mnie patrzy - może chce wyjść???a moze mu o co innego chodzi.... , nie ma czasem zlamanej lapki ? :notworthy: :notworthy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) no właśnie idę bo - mój pies zaraz sie posika... jakoś tak się na mnie patrzy - może chce wyjść??? ojej ktoś jednak przygarnął rudzielca :buttrock: w przeciwieństwie do tej niedobrej Aśki :P Edytowane 20 Listopada 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 ojej ktoś jednak przygarnął rudzielca ;) w przeciwieństwie do tej niedobrej Aśki :P :buttrock: :P :clap: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 http://vader.joemonster.org/upload/zzj/2723895bsdv_0013.mpgMała próba całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 a moze mu o co innego chodzi.... , nie ma czasem zlamanej lapki ? :buttrock: :P :clap: nie, nie ma :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) No w sumie to mój Kastor jest rudy ale nie jest suczką :evil: Widzę,że WALDI sie zregenerował :buttrock:Kurcze jak dobrze,że popijamy przy necie - bo na dworzu jest zaje... zimno :clap:pssst -właśnie otwieram kolejne (ale chyba już ostatnie)piwkono to ZDRÓWKO :P Edytowane 20 Listopada 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 http://vader.joemonster.org/upload/zzj/2723895bsdv_0013.mpgMała próba całości żonka mi siedzi na plecach, chyba nie odpalę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 a ja spac idę, psze Państwa. słodkich snów życzę!! cmok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 żonka mi siedzi na plecach, chyba nie odpalę :evil:lol ja zaraz zobacze to ci powiem czy jest bezpiecznie ... :buttrock: :P :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) a ja spac idę, psze Państwa. słodkich snów życzę!! cmok!Poczekajcie - to po co ja do sklepu leciałem?ok pije ostatnieZDRÓWKO :buttrock: Edytowane 20 Listopada 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 o tej porze, na motorze w taki deszcz? od kiedy ty się tak wcześnie kładziesz spać :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 a ja spac idę, psze Państwa. słodkich snów życzę!! cmok!branoc buzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) Czy już ktoś obejrzał - bo mi internet coś kuleje - proszę nie kojarzyć z kulejącym psem :P o tej porze, na motorze w taki deszcz? od kiedy ty się tak wcześnie kładziesz spać :clap:Marcin chyba znowu coś nie tak z refleksem...no filmik przeszedł - mamy więcej? :buttrock: Edytowane 20 Listopada 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Czy już ktoś obejrzał - bo mi internet coś kuleje - proszę nie kojarzyć z kulejącym psem :evil:Ja juz widzialem zapowiada sie rewelacyjnie juz sie reszty doczekac nie moge Marcin mozesz spokojnie odpalac to poczatek imprezy jeszcze pelna kulturka jest :buttrock: :P :clap: no prawie tylko Waldi proce pokazuje :evil: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi