Aśka Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 ojej odstaję od czołówki, chyba muszę coś napisać ....coś ZDRÓWKO!!!SPAMER!!!!!!!!!!!!!!! zdrówko :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 ojej odstaję od czołówki, chyba muszę coś napisać ....coś ZDRÓWKO!!!nie ma się co dziwić,że serwer siada...Zdrówko :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 hmm widze ze ja to dzis jakies malomowny jestem cheers :notworthy: wybiera sie ktos w czwartek do 2oo na :notworthy: ?moze bysmy jakiegos tymbarka zrobili albo ekspresowke.... nawet :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) mam jeszcze tylko piwko :notworthy:może jakaś przerwa to rysne się do sklepu... wybiera sie ktos w czwartek do 2oo na :flesje: ?moze bysmy jakiegos tymbarka zrobili albo ekspresowke.... nawet :notworthy:hmmm w czwartek mam służbe :flesje:a chętnie podjechałbym na jakąś ekspresówkę :notworthy: Edytowane 20 Listopada 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 mam jeszcze tylko piwko :notworthy:może jakaś przerwa to rysne się do sklepu...hmmm w czwartek mam służbe :banghead:to moze przed albo po sluzbie ? :notworthy: :notworthy: hmm chyba lepiej po jakby co .... :flesje: :flesje: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 SPAMER!!!!!!!!!!!!!!!zdrówko :notworthy: przyganiał kocioł .... hmm widze ze ja to dzis jakies malomowny jestem cheers :flesje: wybiera sie ktos w czwartek do 2oo na :icon_mrgreen: ?moze bysmy jakiegos tymbarka zrobili albo ekspresowke.... nawet :notworthy: może, wiesz przy jakich warunkach ... ja jednak zostanę przy Tymbarku mam jeszcze tylko piwko :notworthy:może jakaś przerwa to rysne się do sklepu...hmmm w czwartek mam służbe :flesje: Oczywiście, ze poczekamy. Chyba, że do sklepu masz 15 km i będziesz o 2 w nocy :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 to moze przed albo po sluzbie ? :notworthy: :notworthy: hmm chyba lepiej po jakby co .... :notworthy: :flesje: :flesje:to może lepiej na... :icon_mrgreen: Zapraszam na Lotnisko do Radomia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) to może lepiej na... :icon_mrgreen: Zapraszam na Lotnisko do Radomiaa bedziemy mogli podzidowac po pasie ???? :flesje: :flesje: :notworthy: :notworthy: :notworthy:mzoe bym jeszcze sie SV'ka w tym sezonie przelecial ... Edytowane 20 Listopada 2007 przez krisSV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Oczywiście, ze poczekamy. Chyba, że do sklepu masz 15 km i będziesz o 2 w nocy :notworthy:sklepik mam tuż pod blokiem :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 sklepik mam tuż pod blokiem :notworthy:no to szybciutko bo nam %%% uciekaja :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) a bedziemy mogli podzidowac po pasie ???? :flesje: :flesje: :notworthy: :notworthy: :notworthy:mzoe bym jeszcze sie SV'ka w tym sezonie przelecial ...raczej niema takiej siły która byłaby w stanie Was powstrzymać...w najgorszym przypadku strace prace... Edytowane 20 Listopada 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 przyganiał kocioł .... Ty mój garnuszku :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) Ty mój garnuszku :notworthy: no co Wy już pijecie w garnuszku :notworthy: :notworthy: :flesje: Edytowane 20 Listopada 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 no co Wy już pijecie w garnuszku :notworthy: :notworthy: :notworthy: no jasne, a ty co już ze sklepu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) no co Wy już pijecie w garnuszku :notworthy: :notworthy: :flesje:ja szkla nie brudze z butelki sobie pociagam :notworthy:, znaczy sie popijam zeby nie bylo zaraz ... Edytowane 20 Listopada 2007 przez krisSV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi