Aśka Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 to mi powiedz komu to pukanie było za rzadko ;)nie za rzadko, tylko że mi się spieszy. bo na linkę od tygodnia czekam. chlip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Czyżbyś Kris piersióweczkę dopełnił... :icon_mrgreen:piersioweczke sobie darowalem z opakowania "zbiorczego" sie racze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 nie za rzadko, tylko że mi się spieszy. bo na linkę od tygodnia czekam. chlip. to sie teraz linka nazywa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 chyba kilka osób odleciało... ;)za dużo wypili pewnie :icon_mrgreen: właśnie, gdzie jest Waldi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Jak rzekł poeta pociągnij za serwetkę a nożyczki spadną na ziemię he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 za dużo wypili pewnie ;) właśnie, gdzie jest Waldi?pewnie leży gdzieś w korytarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 to sie teraz linka nazywa ;)od tygodnia czekam tylko na linkę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 podaj wymiar ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 podaj wymiar :icon_mrgreen:tylko pan który ma teraz moją linkę zna jej wymiary ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 idę sobie nalać wina, może mnie oświeci ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) idę sobie nalać wina, może mnie oświeci ;)"wino"? "oświeci"? do kościoła idziesz, czy co? http://forum.motocyklistow.pl/todays-top-10-posters.html hehehe Edytowane 20 Listopada 2007 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 tylko pan który ma teraz moją linkę zna jej wymiary :icon_mrgreen: dobrze,że dodałaś jej "wino"? "oświeci"? do kościoła idziesz, czy co?http://forum.motocyklistow.pl/todays-top-10-posters.html hehehetylko czy to powinno być opisane 10największych gaduł...? ;) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 tylko czy to powinno być opisane 10największych gaduł...? ;) ?a jak jak nie tak? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 a jak jak nie tak? :icon_mrgreen:w sumie to tak ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 ojej odstaję od czołówki, chyba muszę coś napisać .... coś ZDRÓWKO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi