Aśka Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) Aśka uważaj bo listonosz zawsze puka dwa razy he he he P.S. Taka rada he he heale wiesz... z tego co mi wiadomo, to z pewną przerwą pomiędzy puknięciami ,a m isię nieco śpieszy zdrówko!! ;) Edytowane 20 Listopada 2007 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Jak nie drapie sztuka to nie ma przerwy he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) Jak nie drapie sztuka to nie ma przerwy he he hefajnie się z WAMI spożywa :flesje: ZDRÓWKO :clap: ale wiesz... z tego co mi wiadomo, to z pewną przerwą pomiędzy puknięciami ,a m isię nieco śpieszyzdrówko!! ;)Ciekawe do której dam rade... mam jeszcze kilka piwek i... :flesje: Edytowane 20 Listopada 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) ale wiesz... z tego co mi wiadomo, to z pewną przerwą pomiędzy puknięciami ,a m isię nieco śpieszyzdrówko!! ;) yhyhy jaka napalona :flesje: znaczy linkę można założyć już po rejestracji :clap: :flesje: Edytowane 20 Listopada 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 fajnie się z WAMI spożywa :flesje: ZDRÓWKO ;)Ciekawe do której dam rade... mam jeszcze kilka piwek i... :flesje: ja juz tylko jedno... chlip.... yhyhy jaka napalona ;) znaczy linkę można założyć już po rejestracji :clap: :clap:wiesz... jednak uważam, że lepiej jest założyc LINKĘ przed REJESTRACJĄ. bo to bezpieczniej się jeździ. wiesz-jak wiesz jak szybko jedziesz. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 wiesz... jednak uważam, że lepiej jest założyc LINKĘ przed REJESTRACJĄ. bo to bezpieczniej się jeździ. wiesz-jak wiesz jak szybko jedziesz. :icon_twisted: mogę pilotować deerą, ona na pewno nie przekroczy dozwolonej prędkości 150 km/h w mieście :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 mogę pilotować deerą, ona na pewno nie przekroczy dozwolonej prędkości 150 km/h w mieście :crossy:no tak. po gó.... eee... błocie to nawet bez linki można bezpiecznie jeździć :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Spójrzcie na zarejestrowanych na tej srone złota załoga he he he 7 wspaniałych wiem wiem równouprawnienie he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 następnym razem po prostu się zalogujmy, po co do borek jechać :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) mogę pilotować deerą, ona na pewno nie przekroczy dozwolonej prędkości 150 km/h w mieście :crossy:no chyba,że wypuści się z niej olej :icon_twisted:miałem na myśli deerkę oczywiście... Edytowane 20 Listopada 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) oczywiście to świętokradztwo więc tego nie popełnimy :icon_twisted: ech miało się dolepić do poprzedniego posta :/ Edytowane 20 Listopada 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 oczywiście to świętokradztwo więc tego nie popełnimy :crossy:ech miało się dolepić do poprzedniego posta :/znaczy refleks już nie ten... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 ech miało się dolepić do poprzedniego posta :/za dużo widać juz wypiłeś i za wolno reagujesz :icon_twisted: to za co teraz? hmmm..... za ciepłą zimę? :crossy: :crossy: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Jak to po co do Borek jechać????Najlepsze miejsce do sprawdzania ile razy wytrzymają 3 DurexyP.S. Przeciesz wiecie że nie chodzi o kota he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 znaczy refleks już nie ten... :icon_twisted:kurna... byłes pierwszy.... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi