Adam Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Ognisty :icon_mrgreen: :biggrin: :) Iiiiiiiiiiiiiiii.... to wcale nie bedzie rozwalanie butelki 10-groszówką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Iiiiiiiiiiiiiiii.... to wcale nie bedzie rozwalanie butelki 10-groszówką...Próbowałem zrobić jak ABG, ale udaje mi się tylko zrobić tak, że wyleci jak ze skarbonki...Nie mogę zrobić tak, że utnie denko... :icon_mrgreen: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 ej no nie moge sieci w domu skonfigurowac :| Krosowanym kablem lacze kompy konfiguruje TCP/IP pinguje i sie widza ale nie ma w otoczeniu sieciowym? co robie zle ? p.s troche nie motocyklowe :icon_mrgreen: edit. Dalem rade :biggrin: powracamy do tematu borek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Próbowałem zrobić jak ABG, ale udaje mi się tylko zrobić tak, że wyleci jak ze skarbonki...Nie mogę zrobić tak, że utnie denko... Kuźna, a ja w ogole nie moge na trzeźwego... Od czego to bootla miała być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Kuźna, a ja w ogole nie moge na trzeźwego... Od czego to bootla miała być?Wtedy była od żubra o ile dobrze pamiętam :icon_question: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 o czym gadacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 o czym gadacie ?Na ostatnim zlocie ABG powiedział, że rozbije butelkę 10 groszówką :icon_question: Okazało się, że jak odpowiednio potrzęsiesz butelką to 10gr utnie całe denko lub wyleci jak ze skarbonki :icon_question:Ja umiem tylko tak, żeby wyleciało przez mała dziurkę... Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 ucielo denko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 ucielo denko ?Całe denko odpadnie... może nie jakoś super równo, ale tak :crossy: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Cicho... Sprzedałbym to waldiemu za dyche w borkach to wygadałeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 bueehehehe :icon_mrgreen: dobra, koniec spamu. Temat zajelismy a o sprawach organizacyjnych nic nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 bueehehehe ;) dobra, koniec spamu. Temat zajelismy a o sprawach organizacyjnych nic nie wiadomo.Czy to jest spam??Jest to temat borkowy?? Jest, więc o co chodzi :buttrock: Sprawy dotyczą tego co było ostatnio i tego co, będzie :icon_mrgreen: Na razie coś mało osób jedzie jak patrzę na listę :notworthy: Same gej party... ;) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Czy to jest spam??Jest to temat borkowy?? Jest, więc o co chodzi ;) Sprawy dotyczą tego co było ostatnio i tego co, będzie :biggrin: Na razie coś mało osób jedzie jak patrzę na listę :biggrin: Same gej party... :wink: Barte w takim razie wez swoje kolezanki :D gdyby kazdy po 2 kolezanki zaprosil... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Ta kolezanki byc musza, wiec Waldi bierze 2 siostry :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi