krzysieks22 Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Witam Posiadam Alarm taki jak w temacie.Chciałbym w nim wyłączyć funkcję automatycznego uzbrajania się po wyłączeniu zapłonu.Może ktoś posiada instrukcję obsługi do tego alarmu??Lub też wie jak to wyłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamOSA Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Daj jakiś namiar na mail to puszczę Ci instrukcję , j.angielski , jeżeli interesuje . AdamOSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Performer Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Witam Posiadam Alarm taki jak w temacie.Chciałbym w nim wyłączyć funkcję automatycznego uzbrajania się po wyłączeniu zapłonu.Może ktoś posiada instrukcję obsługi do tego alarmu??Lub też wie jak to wyłączyć. Ponawiam pytanie, z tym że, ja instrukcje mam(po angielsku). Jakby ktoś po prostu napisał jaką sekwencją przycisków się to wyłącza. Na pilocie mam przycisk okrągły i owalny, próbowałem już różnych konfiguracji a ten &*#@#& wiecznie się uzbraja i wyje.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakwas Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Miałem taki w 2 motocyklach i niestety nie da się tego zrobić , a można go włączyć w tryb serwisowy włączając zapłon i przytrzymać któryś z przycisków ale niestety w tym trybie pyka on głośno co kilka sekund . Instrukcję w języku angielskim można pobrać ze strony producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Performer Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Miałem taki w 2 motocyklach i niestety nie da się tego zrobić , a można go włączyć w tryb serwisowy włączając zapłon i przytrzymać któryś z przycisków ale niestety w tym trybie pyka on głośno co kilka sekund . Instrukcję w języku angielskim można pobrać ze strony producenta. Ok, nie da się go wyłączyć a kiedy podpiąć ładowarkę do aku w trybie serwisowym z kluczykiem w stacyjce na ON, czy podpiąć ,uciekać, poczekać, aż się uzbroi i z dalszej odległości obserwować jak alarm w nocy dzieci budzi;) ps. instrukcje po angielsku mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakwas Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Po włączeniu w tryb serwisowy kluczyk wyjmujesz ze stacyjki , ale tak jak mówiłem co kilkanaście sekund ten alarm robi głośne wkurzające pyk , do ładowania akumulatora najlepiej zdjąć klemy bo już nie jednemu przez to elektronika padła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi