Skocz do zawartości

Alarm Datatool system 3

krzysieks22
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...

Witam

Posiadam Alarm taki jak w temacie.Chciałbym w nim wyłączyć funkcję automatycznego uzbrajania się po wyłączeniu zapłonu.Może ktoś posiada instrukcję obsługi do tego alarmu??Lub też wie jak to wyłączyć.

Ponawiam pytanie, z tym że, ja instrukcje mam(po angielsku). Jakby ktoś po prostu napisał jaką sekwencją przycisków się to wyłącza. Na pilocie mam przycisk okrągły i owalny, próbowałem już różnych konfiguracji a ten &*#@#& wiecznie się uzbraja i wyje.Pzdr.

Miałem taki w 2 motocyklach i niestety nie da się tego zrobić , a można go włączyć w tryb serwisowy włączając zapłon i przytrzymać któryś z przycisków ale niestety w tym trybie pyka on głośno co kilka sekund . Instrukcję w języku angielskim można pobrać ze strony producenta.

Miałem taki w 2 motocyklach i niestety nie da się tego zrobić , a można go włączyć w tryb serwisowy włączając zapłon i przytrzymać któryś z przycisków ale niestety w tym trybie pyka on głośno co kilka sekund . Instrukcję w języku angielskim można pobrać ze strony producenta.

Ok, nie da się go wyłączyć a kiedy podpiąć ładowarkę do aku w trybie serwisowym z kluczykiem w stacyjce na ON, czy podpiąć ,uciekać, poczekać, aż się uzbroi i z dalszej odległości obserwować jak alarm w nocy dzieci budzi;)

ps. instrukcje po angielsku mam.

Po włączeniu w tryb serwisowy kluczyk wyjmujesz ze stacyjki , ale tak jak mówiłem co kilkanaście sekund ten alarm robi głośne wkurzające pyk , do ładowania akumulatora najlepiej zdjąć klemy bo już nie jednemu przez to elektronika padła.