Adam M. Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Jezeli sa to sladowe ilosci to nie ma problemu - moze byc tak ze jest to paliwo wstrzykniete do komory spalania przez krecenie rollgazem, bo pompa przyspieszacza bedzie wstrzykiwala paliwo tak dlugo jak jest ono w komorze plywakowej.Po prostu staraj sie pilnowac zeby nikt tego nie robil.Najwazniejsze ze kranik nie cieknie. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akiraone Opublikowano 23 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Jezeli sa to sladowe ilosci to nie ma problemu - moze byc tak ze jest to paliwo wstrzykniete do komory spalania przez krecenie rollgazem, bo pompa przyspieszacza bedzie wstrzykiwala paliwo tak dlugo jak jest ono w komorze plywakowej.Po prostu staraj sie pilnowac zeby nikt tego nie robil.Najwazniejsze ze kranik nie cieknie. Adam M. Dzieki Adam, tak wlasnie tez myslalem, a czesto sie zdaza ze ktos mi sie bawi rollgazem. A ilosc mam nadzieje ze byla znikoma bo zlalem 1,1L starego oleju tyle ile sie wlewa. Olej wydawal sie dosc gesty, jedynie bylo czuc won paliwa. Tylko nie wiem czy takie enduraki pala cos oleju czy nie ? jesli tak to nie wiem ile z tego bylo oleju a ile paliwa :-(.... No ale sprawdze teraz przy najblizszej wymianie czy nadal bedzie zapach paliwa czy nie bo na razie na bagniecie nic nie czuc :-) Dzieki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 takie enduraki jesli maja juz swoj przebieg to zaczynaja brac olej ale watpie zeby po 3tys km bral olej. Ale nie powinny brac oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi